Logo CrazyGames.ro
1.425
evaluări
8,2
Klondike este un joc MMO antrenant, bazat pe o poveste care se petrece în timpul goanei după aur din teritoriul canadian Yukon. Te vei aventura pe diverse teritorii în încercarea de a găsi expediția pierdută a tatălui tău, de a construi orașe, de a face agricultură și de a săpa pentru a găsi aur. Klondike este un joc interesant de agricultură și cu o istorisire unică ce te face să mergi mai departe.

Expediția pierdută

Titlul poveștii din Klondike este "The Lost Expedition" (Expediția pierdută). Este o poveste plină de mistere care așteaptă să fie descoperite, care te prinde și care te poartă în aventuri cum n-ai mai întâlnit până acum.

Explorează ținuturi pitorești cu peisaje de vis și stabilește un loc în care să-ți pui bazele și șă construiești o viață pentru poporul tău, înainte de a porni în cucerirea altor teritorii. Vei descoperi, din curiozitate, tărâmuri antice, vei ajunge pe vârfuri pline de zăpadă ale munților. cascade cu apă limpede, ca de cristal și ape curgătoare cu debit mare. Toate astea în timp ce te apropii tot mai mult de rezolvarea misterului expediției pierdute a tatălui tău.

Construiește-ți orașul

Fiecare nouă locație reprezintă o oportunitate bună pentru a-ți construi orașul, transformând un deșert într-un ținut înfloritor cu o comunitate pașnică care se va dezvolta prin agricultură, creșterea animalelor și comercializarea produselor alimentare și a altor produse. Bineînțeles, goana după aur nu se oprește, așa că nu te opri din a face săpături!

Poți chiar să angajezi inuiți ai ținuturilor locale care să te ajute în misiunea ta de a construi un oraș frumos și cu o agricultură prosperă, ce vor fi punctul tău de plecare spre tărâmurile îndepărtate din Klondike.

Meșterește și cumpără obiecte

Fiecare expediție la care participi necesită echipament special pentru care trebuie să te târguiești ca să-l procuri sau pe care îl poți lucra chiar tu în atelier, folosindu-te de materialele și de obiectele pe care le-ai produs. Vei avea nevoie de lucruri precum cizme, haine din blană de urs și saci de dormit care să-ți țină cald de-a lungul primejdioaselor tale aventuri.

Pornește în aventuri

Fiecare nou tărâm reprezintă o experiență cu totul nouă, dezvăluindu-ți mistere, intrigi, comori ascunse și provocări. Vei explora munți și văi, păduri ademenitoare, ținuturi reci ca gheața. Indiferent pe ce tărâm ajungi, vei avea la îndemână resurse unice și misiuni de îndeplinit care să te aducă mai aproape de dezlegarea misterului expediției pierdute.

Jocuri similare cu Klondike

Deși Klondike are o poveste unică, există multe jocuri despre agricultură cu scenarii similare și ușor de urmărit. Majoritatea jocurilor despre agricultură se concentrează pe construirea unei ferme minunate din punct de vedere estetic, în timp ce-ți extinzi afacerea. În multe din aceste jocuri, vei interacționa și vei face comerț cu alți jucători. Iată câteva jocuri populare despre agricultură: Big Farm, Big Farm New Harvest și Blocky Farm.

Caracteristici

  • O poveste unică
  • Călătorii și aventuri către noi frontiere
  • Pornești în expediții interesante și vânători de comori
  • Construiești propriul oraș și dezvolți agricultura

Data lansării

August 2014

Dezvoltator

Vizor

Platforme

Web browser

Comenzi

Folosește mouse-ului pentru a juca.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate