Logo CrazyGames.ro

Klondike

Rating:
8,2
(1.431 voturi)
Publicat:
mai 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)

Klondike este un joc de agricultură MMO captivant, bazat pe povești, care se desfășoară în perioada goanei după aur din Yukon. Te vei aventura prin diverse ținuturi în căutarea expediției pierdute a tatălui tău, construind orașe, cultivând și exploatând aurul pe parcurs. Klondike este un joc de agricultură cu o întorsătură unică și o poveste care te obligă să călătorești mai departe.

Expediția pierdută

Povestea din Klondike este cunoscută sub numele de The Lost Expedition (Expediția pierdută). Această poveste captivantă este plină de mistere și de tărâmuri care încă nu au fost descoperite, purtându-vă într-o aventură ca niciodată.

Explorează locații pitorești cu peisaje vibrante și găsește un loc unde să construiești o viață pentru poporul tău înainte de a te aventura în teritorii mai îndepărtate. Te vei împiedica cu curiozitate de pământuri străvechi, vârfuri muntoase înzăpezite, cascade sclipitoare și râuri curgătoare, în timp ce te apropii tot mai mult de dezlegarea misterului Expediției pierdute a tatălui tău.

Construiește-ți orașul

Fiecare nouă locație este o oportunitate de a construi un nou oraș, transformând un teren odată părăsit într-o comunitate pașnică înfloritoare prin dezvoltarea agriculturii locale, creșterea animalelor și vânzarea de alimente și produse pentru subzistență și dezvoltare. Bineînțeles, va fi întotdeauna o mulțime de exploatări de aur de făcut, de asemenea!

Poți chiar să angajezi inuiții prietenoși din localitate să ți se alăture în misiunea ta de a construi un oraș agricol frumos și înfloritor, care să te pregătească pentru călătoria ta spre ținuturile îndepărtate din Klondike.

Meșterește și cumpără obiecte

Fiecare expediție în care te îmbarci necesită echipamente specializate pe care va trebui să le negociezi cu vânzătorii sau să le meșterești tu însuți în hambar folosind materialele și bunurile pe care le-ai produs. Vei avea nevoie de articole precum cizme de blană, haine de urs și saci de dormit pentru a te încălzi și a te simți confortabil în aventurile tale periculoase.

Îmbarcați-vă în aventuri

Fiecare tărâm nou pe care îl atingeți este o experiență cu totul nouă, cu mistere intrigante, comori ascunse și noi provocări interesante. Te vei trezi explorând vârfurile și văile munților, pădurile luxuriante și climatele reci ca gheața pe măsură ce avansezi mai departe în povestea captivantă a jocului. Indiferent de noul tărâm pe care te vei îmbarca, acesta va avea resurse și sarcini unice pe care le vei folosi în călătoria ta pentru a descoperi misterul Expediției pierdute.

Jocuri asemănătoare cu Klondike

Deși Klondike are o poveste unică care îl diferențiază, există multe jocuri agricole cu mecanici de joc similare și un stil ușor de parcurs. Cele mai multe jocuri de agricultură se concentrează pe construirea unei ferme plăcute din punct de vedere estetic, în timp ce se extinde și crește afacerea. În multe dintre aceste jocuri, puteți interacționa și face comerț cu alți jucători. Unele jocuri populare de agricultură online includ Goodgame Big Farm și Farm Family.

Caracteristici

  • O poveste unică și emoționantă
  • Călătorie și aventură spre noi frontiere
  • Îmbarcați-vă în expediții și vânători de comori captivante
  • Construiește-ți propriile orașe cu agricultură, ferme și producție

Data lansării

August 2014

Dezvoltator

Vizor

Platformă

Browser web

Comenzi

Folosește mouse-ului pentru a juca.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate