Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Lhama Clicker

Rating:
8,7
(44.712 voturi)
Dezvoltator:
Euclides
Publicat:
aprilie 2023
Ultima actualizare:
mai 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android), Steam
Clasificare:

Lhama Clicker este un joc clicker în care înmulțești populația de lame prin clicuri și prin timpul petrecut în joc. Generează lame infinite și deblochează skinuri amuzante, pălării, fundaluri și realizări. Poți să deblochezi totul și să învingi jocul?

Cum se joacă

A venit timpul pentru lame

Deci ai adus în lume un trilion de capibara în Capybara Clicker, și acum vrei să echilibrezi balanța cu lame? Înțelegem. Dacă este un lucru pe care îl știm cu siguranță, acela este că nu există suficiente lame în lume.

Creează lame cu un clic

Misiunea ta în Lhama Clicker este să crești rapid populația de lame prin clic și prin automatizarea producției de lame. Crește producția prin modernizarea numărului de lame produse prin clicare și cantității generate prin automatizare.

Adaugă exploziei populatiei

Poți achiziționa diferite upgrade-uri astfel încât să realizezi o explozie a populației de lame, creând o revoluție de lame de care lumea are mare nevoie. Poți cumpăra ferme, grajduri, fabrici, bănci și multe altele, toate având ca scop înmulțirea lamelelor! Mai poți debloca niveluri superioare de putere de clicker pe măsură ce progresezi, acestea oferindu-ți mai multă drăgălășenie pe clickare.

Dă-ți lamei cele mai bune haine

Odată cu bogăția vine și oportunitatea de a-ți îmbrăca lama cu cele mai fine haine, pentru că aceasta este cu adevărat chestiunea principală, nu-i așa? Poți găsi o gamă variată de pălării drăguțe, skinuri stilizate și diverse locații de fundal care să se potrivească cu alegerea ta estetică. Cu cât faci mai multe lame, cu atât deblochezi mai multe obiecte cosmetice și mai multe realizări.

Caracteristici

  • Generează un număr infinit de lame
  • Cumpără upgrade-uri pentru a crește rata de producție
  • Deblochează skinuri stilizate diferite, pălării drăguțe și fundaluri
  • Atinge realizări-cheie

Data lansării

Aprilie 2023

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de Euclides.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Steam

Ultima actualizare

11 mai 2023

Publicitate
Google Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate