Mahjong Classic

17.505
evaluări
8,0

Testează-ți logica cu jocul Mahjong Classic. Mahjong Classic îți oferă posibilitatea de a juca acest renumit joc de societate direct din browserul web. Acesta este unul din cele mai populare jocurile de societate din toate timpurile. Poți petrece ore în șir pentru a-ți doborî propriul scor. Regula jocului este foarte simplă: trebuie să potrivești piesele de același fel până la epuizarea tuturor pieselor de pe planșă.

La prima vedere poate părea simplu, dar trebuie să fii atent și să-ți folosești logica pentru a face perechi începând de la cele de deasupra. Piesele conțin simboluri chinezesti uimitoare, iar designul jocului în versiunea web browser este de-a dreptul atrăgătoare. Încearcă să alcătuiești perechile cât mai repede cu putință ca să obții un scor record.

Fundalul jocului arată fantastic, iar piesele sunt de asemenea unice. Această versiune web browser a jocului pemite jucătorilor să se bucure de fiecare detaliu. Mai mult decât atât, comenzile sunt ușor de folosit - folosește mouse-ului pentru a selecta piesele și pentru a le potrivi.

Dacă ești într-un impas, există optiunea de "indiciu" - aceasta îți va arăta mutările disponibile. Ca alternativă, ultima mișcare efectuată poate fi anulată. Asta nu înseamnă ca poti sa trisezi, iar termenii jocului și opțiunea de indiciu ajută suficient de mult în situațiile în care nu poți identifica alte piese care să se potrivească.

Per total, ai de-a face cu 144 de piese răspândite de-a lungul a 5 rânduri diferite. Poate părea simplu, însă provocarea este destul de dificilă și-ți vei stoarce creierii să găsești următoarele posibile mișcări. Încearcă acum să potrivești toate piesele din Mahjong.

Data lansarii

Aprilie 2018

Caracteristici

  • Un joc clasic Mahjong
  • 144 piese pe 5 rânduri diferite
  • Imagini cu bambus pe fundal verde
  • Poți anula mișcări și poți folosi opțiunea "indiciu"

Platforme

Web browser (desktop și mobil).

Tur video

Comenzi

Click stânga a mouse-ului pentru a selecta o piesă.

Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate