Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Met Rage

Rating:
9,0
(96.448 voturi)
Dezvoltator:
Martian Games
Publicat:
iulie 2019
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop-only)

Met Rage este un joc minunat de fotografiere subteran și face parte din categoria jocurilor first-person shooter multiplayer. Acest minunat joc de acțiune oferă o lume deschisă și le permite jucătorilor să se scufunde într-un sistem de metrou subteran, încercând să acumuleze cât mai multe victime. Metroul are un design post-apocaliptic ușor diferit de ce se obișnuiește - pare că am ajuns la sfârșitul lumii.

Studioul Martian Games a creat un decor de joc superb - îți simți cu adevărat urgența situației în timp ce explorezi metroul abandonat și vânezi prada. Trenurile circulă totuși pe liniile de metrou, așa că ai grijă să nu sfârșești strivit de ele.

Acest joc video are un gameplay intens de first-person shooter. Este cel mai bun aspect al jocului – trebuie să ai îndemânare și reflexe excelente. Jucătorii trebuie să se miște rapid și să își folosească armele în mod eficient pentru a aduna cât mai multe victime.

Există, de asemenea, un superb mod de joc "capture the flag". În această lume în stil Mad Max, echipa ta trebuie să încerce să captureze steagul din metrou și să încerce să îl aducă înapoi la propria bază. De fiecare dată când reușești să faci acest lucru, echipa ta câștigă puncte. Câștigătorul este echipa cu cel mai mare număr de puncte după ce cronometrul a expirat.

Este posibil să joci jocuri cu prietenii și să lucrați ca o echipă pentru a încerca să câștigați meciul. Alternativ, puteți să încercați să faceți cât mai multe crime posibile pentru a vă distra. Când alegi un personaj jucător, asigurați-vă că alegeți o încărcătură de armă decentă pentru a vă ajuta să adunați mai multe omoruri.

În timpul jocului, jucătorii pot finaliza misiuni secundare și pot folosi multitudinea de arme impresionante. Luați armele și controlați mitraliere, pistoale și lansatoare de rachete mortale. Pe măsură ce jucați, veți deveni pricepuți în multe arme diferite și veți deveni un asasin de elită în metrou.

Dacă sunteți fani ai jocurilor multiplayer, cu siguranță vă veți îndrăgosti de Met Rage. Acest joc deține cu adevărat ceva special pentru toată lumea. Gameplay-ul este rapid și incitant, iar modurile de joc sunt interesante și permit atât lucrul în echipă, cât și jocul solo. Jocul are o marcă înregistrată, dar oricine poate juca acest joc folosind un browser web.

Ceea ce face acest joc și mai interesant este ușurința cu care poți memora comenzile. Jocul folosește comenzi standard WASD pentru jocuri first-person shooter, astfel încât jucătorii cu experiență îl pot învăța instant. În plus, comenzile și scurtăturile de la tastatură sunt ușor de reținut. Dacă iubiți jocurile FPS, veți găsi controles și gameplay superb în Met Rage.

Acest joc ar putea fi comparat cu Mad Max de la studioul Avalanche Studios, dar cu un gameplay și o grafică mai impresionante. Alternativ, are, de asemenea, asemănări cu jocurile realizate de Tim Willits de la ID Software, cum ar fi Wolfenstein.

Data lansării

Iulie 2019

Dezvoltator

MetRage este dezvoltat de Martian Games, aceeași echipă care a creat și un alt joc superb multiplayer cu avioane, numit Air Wars 2.

Platformă

Browser web

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate