Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Minecraft Tower Defense

Rating:
8,8
(54.974 voturi)
Publicat:
ianuarie 2015
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

C├ót de mult timp po╚Ťi supravie╚Ťui ├«mpotriva hoardei ├«n Minecraft Tower Defense, un joc de ap─ârare a turnurilor inspirat din Minecraft?

De╚Öi exist─â o mul╚Ťime de jocuri de ap─ârare a turnului pe pia╚Ť─â ast─âzi, nu exist─â niciunul asem─ân─âtor cu Minecraft Tower Defense. Acest uimitor joc de browser combin─â elemente din jocul iconic Minecraft, ├«mpreun─â cu o strategie simpl─â ╚Öi captivant─â de ap─ârare a turnurilor. Cu grafica tipic─â pixelat─â a Minecraft-ului, acest joc este cu adev─ârat atr─âg─âtor ╚Öi oricine care iube╚Öte originalul va g─âsi aceast─â versiune tower defense captivant─â!

Pentru a v─â preg─âti ├«mpotriva valurilor de creaturi care se apropie, trebuie mai ├«nt├ói s─â crea╚Ťi o cale sinuoas─â c─âtre turnul dvs. de ap─ârare. Odat─â ce a╚Ťi f─âcut acest lucru, pute╚Ťi construi o varietate de turnuri defensive ╚Öi capcane - acestea includ turnuri de aruncare a ou─âlor, bazine cu ap─â ╚Öi turnuri de arca╚Öi, pentru a numi doar c├óteva. Re╚Ťeaua dvs. defensiv─â va ap─âra turnul ├«mpotriva creaturilor, iar pentru fiecare monstru pe care ├«l expulza╚Ťi, ve╚Ťi primi resurse suplimentare. ├Äntre fiecare val, pute╚Ťi upgrada turnurile ╚Öi capcanele ╚Öi pute╚Ťi construi alte mijloace de ap─ârare. C├ót timp ve╚Ťi supravie╚Ťui? C├ót de eficient─â va fi ap─ârarea dvs.?

Caracteristici

  • Alege╚Ťi dintr-o varietate de turnuri ╚Öi arme de ap─ârare
  • Construi╚Ťi o cale complex─â pentru a deturna inamicii
  • ├Äncerca╚Ťi s─â supravie╚Ťui╚Ťi c├ót mai multe valuri!

Platform─â

Acest joc poate fi jucat ├«n browserul dvs. web datorit─â Ruffle. R─âsfoi╚Ťi jocurile Flash noastre pentru mai multe.

Dezvoltator

Minecraft Tower Defense este creat de antimYT.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceast─â Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate