Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Minecraft Tower Defense

Rating:
8,8
(49.284 voturi)
Publicat:
ianuarie 2015
Platforma:
Browser (desktop-only)

Cât de mult timp poți supraviețui împotriva hoardei în Minecraft Tower Defense, un joc de apărare a turnurilor inspirat din Minecraft?

Deși există o mulțime de jocuri de apărare a turnului pe piață astăzi, nu există niciunul asemănător cu Minecraft Tower Defense. Acest uimitor joc de browser combină elemente din jocul iconic Minecraft, împreună cu o strategie simplă și captivantă de apărare a turnurilor. Cu grafica tipică pixelată a Minecraft-ului, acest joc este cu adevărat atrăgător și oricine care iubește originalul va găsi această versiune tower defense captivantă!

Pentru a vă pregăti împotriva valurilor de creaturi care se apropie, trebuie mai întâi să creați o cale sinuoasă către turnul dvs. de apărare. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți construi o varietate de turnuri defensive și capcane - acestea includ turnuri de aruncare a ouălor, bazine cu apă și turnuri de arcași, pentru a numi doar câteva. Rețeaua dvs. defensivă va apăra turnul împotriva creaturilor, iar pentru fiecare monstru pe care îl expulzați, veți primi resurse suplimentare. Între fiecare val, puteți upgrada turnurile și capcanele și puteți construi alte mijloace de apărare. Cât timp veți supraviețui? Cât de eficientă va fi apărarea dvs.?

Caracteristici

  • Alegeți dintr-o varietate de turnuri și arme de apărare
  • Construiți o cale complexă pentru a deturna inamicii
  • Încercați să supraviețuiți cât mai multe valuri!

Platformă

Acest joc poate fi jucat în browserul dvs. web datorită Ruffle. Răsfoiți jocurile Flash noastre pentru mai multe.

Dezvoltator

Minecraft Tower Defense este creat de antimYT.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate