Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri cu Zombie

Luptă împotriva indivizilor zombie și încearcă să nu ajungi unul din ei! Aici vei găsi multe jocuri pline de acțiune, cu zombie din care să alegi. Utilizează filtru pentru sortare lor.

Sute de jocuri gratuite cu zombie

Dezlănțuie obsesia pentru apocalipsa generată de zombie

Apocalipsa morților-vii este una din cele mai folosite teme pentru jocuri video și filme. Adesea, tema constă în modul rapid de răspândire al unei boli infecțioase și care scapă de sub control. Verosimilitatea acestui scenariu reprezintă o parte din motivul pentru care jocurile cu zombie sunt atât de populare. Sute de jocuri cu zombie sunt disponibile și te fac să trăiești acest scenariu terifiant ca și când ar fi real.

Accesează online cele mai bune jocuri cu zombie

A supraviețui hoardelor de zombie poate fi o provocare distractivă. Dar câteodată vrei să dobori zombie în slow-motion în timp ce conduci o mașină. Încearcă Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls pentru asta.

Jocurile clasice de supraviețuire se caracterizează prin valuri imense de zombie care îți testează capacitatea de a rămâne calm în condiții de stress. Infected Days este un joc superb, plin de acțiune care are la bază acest format. Nu rata nici Stickman: Legacy Zombie War!

Alt mod palpitant de a experimenta scenariul apocalipsei este în modul online, împreună cu prietenii. Încearcă Zombs Royale și Zombie Hunters Online dacă vrei să dezlănțui iadul pe pământ și să ucizi în dreapta și-n stânga zombie.

Indiferent de apocalipsa pe care o cauți la un astfel de joc, o vei găsi aici. Navighează prin colecție pentru a descoperi și mai multe titluri.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Zombie?

 1. Mini Royale: Nations
 2. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 3. Noob: Zombie Prison Escape
 4. 12 MiniBattles
 5. Stickman Zombie vs Stickman Hero
 6. SandStrike.io
 7. Bad Egg
 8. Zombie Hunter
 9. Endurance: A Top-Down Sci-Fi Shooter
 10. Zombie Raft

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Zombie disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Tanks vs Zombies: Tank Battle
 3. 12 MiniBattles
 4. Bad Egg
 5. Stickman Zombie vs Stickman Hero

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri cu Zombie?

 1. The Island
 2. Left 4 Dead
 3. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 4. Paper Minecraft

Care sunt Jocuri cu Zombie?

Jocurile cu zombie sunt un subgen al jocurilor horroe cu zombie. În aceste jocuri, de obicei trebuie să supraviețuiești hoardelor de morți-vii înfometați și sănu devii unul din ei. Cel mai adesea au un element din categoria supraviețuire, dar le vei găsi și în modurile multiplayer, singleplayer, platforme 2D ași multe jocuri cu zombie.


Ai grijă ca zombie să nu-ți mănânce creierul. Joacă online, gratuit jocurile noastre cu zombie, direct în web browser.
Arata mai mult