Logo CrazyGames.ro

GrindCraft

Rating:
9,0
(267.717 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
aprilie 2016
Ultima actualizare:
decembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android

GrindCraft este un joc clicker cu tema Minecraft, al cărei acțiune constă în meșteșugărit. Colectează diverse materii prime și devino un maestru care creează lucruri de valoare și rezistente. Planează deasupra lucrurilor ce se pot realiza manual pentru a vedea ce resurse ai nevoie pentru a le crea.

Lucrează manual, creează și automatizează

Adună resurse

GrindCraft te plasează departe de lumea 3D astfel încât să te poți concentra doar pe crearea lucrurilor artizanale din elemente Minecraft. Vei începe să lucrezi cu mâinile goale, vei putea să dărâmi copaci pentru a face rost de lemn și pentru a aduna resursele necesare. Toate acestea sunt posibile jucând în modul survival al Minecraft.

Construiește instrumente mai bune

Având suficient lemn la îndemână vei putea construi unelte din lemn precum topoare și lopeți care te vor ajuta să-ți procuri mai ușor materialele prime. Restul e istorie.

Munca pe care o depui se întinde de-a lungul a patru runde (cutii pe care dai click) și anume: overworld (lumea superioară), mine (forare), food (mâncare) și mobs (mafioți). Varietatea lucrurilor pe care le poți crea aici depinde de echipamentul pe care îl deții. De exemplu, nu vei putea vedea lava dacă nu deții un coș în care s-o colectezi. Frecvența cu care GrindCraft îți va dezvălui resursele minerale este direct proporțională cu raritatea lor.

Angajează săteni care să lucreze pentru tine

Imediat ce ai procurat resursele necesare construirii unui sat, poți aduce săteni care în mod suprizinzător te pot ajuta în munca ta, prin automatizarea proceselor de producție.

Mai multe astfel de jocuri

Încearcă GrindCraft Remastered, varianta actualizată a GrindCraft. Vei găsi multe jocuri similare în categoriile Minecraft și idle. Nu rata Mine Blocks și Paper Minecraft! Dacă vrei doar un joc simplu, captivant, îți recomandăm Candy Clicker 2 și MineClicker.

Caracteristici

  • Modul de joc se caracterizează prin viteza mare a click-urilor
  • Realizezi diverse lucruri din Minecraft
  • Construiești o așezare, cu diferite tipuri de meseriași care participă la automatizarea proceselor
  • Stai jos și privește cum se dezvoltă comunitatea GrindCraft!

Dezvoltator

GrindCraft a fost dezvoltat de Jetspice Games.

Data lansării

Mai 2015

Platformă

Web browser (inclusiv de pe dispozitivele mobile)

Ultima actualizare

30 mai 2022

Comenzi

Folosește mouse-ul.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate