Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

GrindCraft

Rating:
9,0
(283.859 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
aprilie 2016
Ultima actualizare:
mai 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Clasificare:

GrindCraft este un joc de clicker cu tematic─â Minecraft, bazat pe me╚Öte╚Öuguri. Colecta╚Ťi diverse materii prime ╚Öi urca╚Ťi pe scara de crafting pentru a crea obiecte mai puternice. Plasa╚Ťi cursorul peste obiectele de me╚Öte╚Öugit pentru a dezv─âlui resursele necesare pentru a le crea.

Meșterește, creează și automatizează

Culege╚Ťi resurse

GrindCraft ├«nl─âtur─â lumea 3D, astfel ├«nc├ót s─â v─â pute╚Ťi concentra doar pe elementul de me╚Öte╚Öug─ârit din Minecraft. ├Äncep├ónd cu pumnii, pute╚Ťi t─âia copaci pentru a ob╚Ťine lemn ╚Öi s─â ├«ncepe╚Ťi s─â colecta╚Ťi resurse la fel ca ├«n modul de supravie╚Ťuire din Minecraft.

Construi╚Ťi unelte mai bune

De acolo, pute╚Ťi confec╚Ťiona suficient lemn pentru a construi unelte din lemn, cum ar fi un topor ╚Öi o lopat─â, care faciliteaz─â colectarea resurselor. Restul este istorie.

M─âcinarea are loc ├«n patru cutii de click. Acestea sunt suprafa╚Ťa, mina, alimentele ╚Öi muncitorii. Varia╚Ťia de obiecte pe care le pute╚Ťi exploata aici depinde de echipamentul pe care ├«l de╚Ťine╚Ťi ├«n prezent. De exemplu, nu va ar─âta lava dac─â nu ave╚Ťi un g─âleat─â pentru a o colecta. GrindCraft va afi╚Öa aici resursele brute minabile la frecven╚Ťe care depind de raritatea lor.

Angaja╚Ťi s─âteni pentru a lucra pentru dumneavoastr─â

Odat─â ce ob╚Ťine╚Ťi resursele necesare pentru a construi un sat, pute╚Ťi crea s─âteni pentru a accelera drastic produc╚Ťia prin automatizarea opera╚Ťiunii dumneavoastr─â.

Alte jocuri similare

Verifica╚Ťi GrindCraft Remastered pentru o versiune actualizat─â a GrindCraft. Exist─â multe alte jocuri similare disponibile ├«n sec╚Ťiunile Minecraft ╚Öi Idle. Arunca╚Ťi o privire ╚Öi la Mine Blocks ╚Öi Paper Minecraft! Dac─â sunte╚Ťi interesat doar de jocuri idle captivante, ├«ncerca╚Ťi Candy Clicker 2, MineClicker ╚Öi Clicker Heroes.

Caracteristici

  • Gameplay rapid ├«n stil clicker
  • Confec╚Ťiona╚Ťi diverse obiecte din Minecraft
  • Construi╚Ťi un sat care s─â includ─â diverse muncitori pentru a automatiza colectarea de resurse
  • Sta╚Ťi relaxat ╚Öi privi╚Ťi cum societatea GrindCraft cre╚Öte!

Dezvoltator

GrindCraft a fost creat de Playsaurus.

Data lans─ârii

Mai 2015

Platform─â

Browser web (inclusiv browsere web mobile)

Ultima actualizare

30 mai 2022

Comenzi

Folosește mouse-ul.

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate