Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Mini Royale: Nations

Rating:
9,1
(219.136 voturi)
Dezvoltator:
Faraway
Publicat:
noiembrie 2021
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Pagini Wiki:

Mini Royale: Nations este un joc de strategie socială și FPS bazat pe browser, cu acces gratuit. Nucleul jocului de shooter este așezat deasupra unui joc de strategie socială orientat spre controlul terenurilor, cu un accent deosebit pe clanuri, alianțe și mecanici sociale.

Aveți nevoie de ajutor? Trimiteți un e-mail la [email protected]

Alăturați-vă serverului nostru Discord: https://discord.gg/faraway

Moduri de joc

Există 3 moduri de joc în Mini Royale: Team Deathmatch, Capture the Flag și Free For All. Alăturați-vă meciurilor de 2-3 minute cu ceilalți 9 jucători pentru a obține XP și pentru a crește în nivel, pentru a finaliza misiuni și pentru a câștiga puncte Battle Pass pentru a debloca skin-uri pentru eroi și arme. Jucătorii pot juca pe servere publice sau în camere private. Doriți să jucați cu un prieten? Creați o petrecere pentru a juca cu până la 2 alți jucători în aceeași echipă.

Battle Pass

Mini Royale oferă un nou Battle Pass în fiecare sezon. Jucătorii pot câștiga puncte Battle Pass jucând în meciuri, completând misiuni și câștigând Clan Wars. Prin câștigarea punctelor Battle Pass, se deblochează nivelele și premiile Battle Pass, cum ar fi Orbs, $BUTTER și skin-uri. Punctele Battle Pass sunt, de asemenea, acordate uneori ca premii pentru evenimentele comunității găzduite pe serverul nostru Discord!

Piele premium și piele de pradă

Există 2 tipuri de skin-uri în Mini Royale: Piele premium și Piele de pradă. Pielile de pradă se obțin din Battle Pass, misiuni și Clan Wars. Pielele premium sunt fie aruncate prin parașută jucătorilor, fie create prin Fusion în Laborator. Deținerea pielilor premium deblochează Battle Pass-ul premium și oferă posesorilor avantaje semnificative în cadrul Battle Pass-ului.

Mini Royale este un joc cu economie deschisă, ceea ce înseamnă că jucătorii pot cumpăra și vinde pielile în mod liber. Puteți verifica cele mai recente colecții și puteți obține unele piei aici.

Misiuni

Misiunile sunt sarcini minore care oferă jucătorilor recompense la finalizare. În Mini Royale, există Misiuni Zilnice, Misiuni de sezon, Misiuni Speciale și Misiuni Brutale. Finalizarea acestor misiuni deblochează piei de pradă.

Războaie de clan

Clanurile sunt sângele vital al Mini Royale - În fiecare săptămână, are loc o nouă Război de clan, unde membrii clanului trebuie să coordoneze și să coopereze în misiuni speciale pentru a se clasa în clasamentul pe niveluri al Războiului de clan. Prin Războaiele de clan, clanurile câștigă premii fantastice, precum puncte Battle Pass, Orbs, $BUTTER și premii de pradă, cum ar fi piei pentru eroi și arme.

Fuziune

În Laborator, pielile pot fi fuzionate pentru a debloca eroi și arme de raritate mare. Atât pielile premium, cât și cele de pradă pot fi deblocate prin fuziune. Rețetele de fuziune sunt lansate treptat și includ obiecte de toate nivelurile de raritate: neobișnuite, rare, epice și legendare.

Alăturați-vă comunității noastre

Mini Royale: Nations este construit împreună cu jucătorii. Lucrăm îndeaproape cu comunitatea pentru a aduce actualizări importante și îmbunătățiri pe care VOI doriți să le vedeți. Alăturați-vă serverului nostru Discord pentru a vedea notele de patch, pentru a discuta cu echipa noastră de dezvoltare, pentru a participa la apelurile săptămânale de actualizare, pentru a juca jocuri cu moderatorii noștri, pentru a participa la concursuri și sărbători, pentru a deveni tester beta și pentru a cunoaște alți jucători ca voi.

Ah, și suntem și pe Twitter!

Data lansării

Actualizat în octombrie 2021 la Mini Royale: Nations

Dezvoltator

Mini Royale: Nations este dezvoltat de Faraway

Platformă

Browser web

Ultima actualizare

06 oct. 2023

Comenzi

  • WASD = te miști
  • Mouse = țintești
  • Click stânga = tragi
  • Click dreapta = focusezi
  • Space = sari

Comenzile pot fi schimbate/ajustate din meniul Setări.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate