Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Mini Royale: Nations

Rating:
9,0
(274.533 voturi)
Dezvoltator:
Faraway
Publicat:
noiembrie 2021
Ultima actualizare:
octombrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Pagini Wiki:

Mini Royale: Nations este un joc gratuit de FPS și strategie socială bazat pe browser. Jocul de bază shooter este plasat pe deasupra unei strategii sociale bazată pe controlul terenurilor, cu accent deosebit pe clanuri, alianțe și mecanici sociale.

Aveți nevoie de ajutor? Trimiteți un e-mail la [email protected]

Alăturați-vă serverului nostru Discord: https://discord.gg/faraway

Cum se joacă

Moduri de joc

Există 3 moduri de joc în Mini Royale: Team Deathmatch, Capture the Flag și Free For All. Alăturați-vă meciurilor de 2-3 minute cu alți 9 jucători pentru a obține XP și pentru a avansa în nivel, a completa Quests și a câștiga puncte Battle Pass pentru a debloca skin-uri pentru eroi și arme. Jucătorii pot juca pe servere publice sau în camere private. Vreți să jucați cu un prieten? Creați o Petrecere pentru a juca cu până la 2 jucători pe aceeași echipă.

Battle pass

Mini Royale prezintă un Battle Pass nou în fiecare sezon. Jucătorii pot câștiga puncte Battle Pass prin participarea la meciuri, completarea de Quests și câștigarea Clan Wars. Câștigarea de puncte Battle Pass deblochează nivele Battle Pass și premii precum Orbs, $BUTTER și skin-uri. Punctele Battle Pass sunt acordate uneori și ca premii pentru evenimentele comunității găzduite în Serverul nostru Discord!

Pielii premium și pieile de pradă

Există 2 tipuri de piei în Mini Royale: Piele premium și piei de pradă. Pielele de pradă se obțin din Battle Pass, Quests și Clan Wars. Pielele premium pot fi obținute fie prin cadouri, fie prin Fusion în Laborator. Deținerea de piei premium deblochează Battle Pass-ul premium și oferă avantaje semnificative posesorilor în cadrul Battle Pass-ului.

Mini Royale este un joc cu economie deschisă, ceea ce înseamnă că jucătorii pot cumpăra și vinde piei în mod liber. Puteți verifica cele mai recente colecții și puteți obține niște piei aici.

Quest-uri

Mini Royale include quest-uri zilnice, sezoniere, speciale și brutale. Finalizarea acestor quest-uri deblochează piei de pradă.

Războaie clanuri

Clanurile sunt sângele vieții din Mini Royale: Nations. Fiecare săptămână include un nou război al clanurilor, unde membrii clanului trebuie să coordoneze și să colaboreze în misiuni speciale pentru a se plasa în clasamentul pe niveluri al Clan Wars. Prin Clan Wars, clanurile câștigă premii fantastice, cum ar fi puncte Battle Pass, Orbs, $BUTTER, precum și premii de pradă, cum ar fi pieile pentru eroi și arme.

Fuziune

În Laborator, pieile pot fi fuzionate pentru a debloca eroi și arme cu raritate mare. Atât pieile premium, cât și cele de pradă pot fi deblocate prin fuziune. Resetele de fuziune sunt lansate în etape și includ obiecte de toate raritățile: Uncommon, Rare, Epic și Legendary.

Jocuri similare

Pentru mai multe jocuri multiplayer de împușcături, puteți verifica Shell Shockers sau Krunker.io.

Alătură-te comunității noastre

Mini Royale: Nations este construit împreună cu jucătorii. Lucrăm îndeaproape cu comunitatea noastră pentru a furniza actualizări și îmbunătățiri importante pe care DORIȚI să le vedeți. Alăturați-vă serverului nostru de Discord pentru a vedea notele de actualizare, a discuta cu echipa noastră de dezvoltare, a asculta apelurile săptămânale de actualizare, a juca jocuri cu moderatorii noștri, a participa la concursuri și tombole, a deveni un beta tester și a cunoaște alți jucători ca și voi.

Ah, și suntem și pe Twitter!

Data lansării

Actualizat în octombrie 2021 cu Mini Royale: Nations

Dezvoltator

Mini Royale: Nations este dezvoltat de Faraway.

Platformă

Browser web

Ultima actualizare

06 oct. 2023

Comenzi

  • WASD = te miști
  • Mouse = țintești
  • Click stânga = tragi
  • Click dreapta = focusezi
  • Space = sari

Comenzile pot fi schimbate/ajustate din meniul Setări.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate