Jocuri cu Arme de foc

Exersează-ți abilitățile de tintaș, cu tot felul de arme de foc, în cadrul unei varietăti de jocuri. Alege-ți arma și apasă pe trăgaci!

Jocuri FPS cu arme de foc

În jocurile de împușcături sunt disponibile doar arme de foc portabile, care se pot mânui cu o singură mână. Unul dintre cele mai populare tipuri de jocuri cu arme de foc sunt jocurile online FPS. Aceste jocuri îți pun la dispoziție un mediu 3D în care să-ți testezi abilitățile de lunetist si reflexele, ba chiar simulează moartea temporară a celorlalți participanti.

Deși ideea de bază este asemanătoare pentru multe din aceste jocuri, jucătorii își aleg jocul în funcție de harta jocului și de cât de captivant este acesta. De obicei, îți poți alege arsenalul de arme, armura și upgrade-ul pentru arme. Multe jocuri FPS se fac remarcate prin diverse lucruri, precum bonusuri și abilități care te fac să fii cu un pas înaintea dusmanilor.

Jocurile cu arme de foc sunt extrem de populare. Prin urmare, ai o mulțime de titluri din care să alegi. Dacă ești un împătimit al jocurilor de acțiune dure, s-ar putea să-ți placă Critical Strike și Combat Strike, inspirate din Counter-Strike, o capodopera a jocurilor FPS.

Jocuri cu arme de foc, de supraviețuire

Ce le lipsește jocurilor FPS? Scenariile apocaliptice. Slavă Domnului, căci avem jocuri pentru prezicători ai apocalipsei, printre care Masked Forces: Zombie Survival, în care poți extermina valurile de zombie și în care poți trage și în alți jucători.

Poate îți dorești un joc simplu de supraviețuire, fără conotații apocaliptice. Battle Royale Survival este un joc FPS .io care te plasează într-un joc clasic în care lupți cu îndârjire pentru a rămâne ultimul în viață!

Mai multe jocuri cu arme de foc

Indiferent ce tip de joc cu arme vrei să joci, îl vei găsi aici, fie că este ceva creativ sau neobișnuit. GunSpin este o recomandare excelenta de joc FPS. Îți oferim de la jocuri în arene privite de la înălțime și jocuri side-scrolling 2D până la jocuri apocaliptice în toată regula. Găsește-ți jocul, alege arma și începe să tragi!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Arme de foc?

 1. Shell Shockers
 2. Bullet Force
 3. Time Shooter 2
 4. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 5. Forward Assault Remix
 6. Voxiom.io
 7. Amazing Strange Rope Police
 8. Horde Killer: You vs 100
 9. Murderer
 10. Assault Bots

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Arme de foc disponibile pe telefoane si tablete?

 1. RoyaleDudes.io
 2. Surviv.io (Survivio)
 3. Subway Clash Remastered
 4. Build Royale
 5. Noob vs Pro: Zombie Apocalypse

Care sunt Jocuri cu Arme de foc?

Jocurile cu arme de foc sunt jocuri cu împușcături în care mânuiești o armă de foc. O vei folosi pentru a împărți gloanțe inamicilor sau pentru a-i ținti cu precizie, dacă esti lunetist. Alege unul din jocurile noastre cu împușcături, pline de acțiune și adrenalină. Alege-ți o armă de foc, armeaz-o, dezlănțuie-ți furia și fă prăpăd printre inamici.

Iti oferim 332 din cele mai bune jocuri cu arme de foc gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Shell Shockers, Bullet Force, Time Shooter 2, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult