Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

MX Offroad Master

Rating:
8,4
(248.417 voturi)
Dezvoltator:
RHM Interactive
Publicat:
februarie 2023
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

MX Offroad Master este un joc de biciclete ├«n care cobori pante abrupte de munte. Sari pe una dintre cele patru biciclete de munte ╚Öi preg─âte╚Öte-te pentru cascadorii pline de adrenalin─â. Po╚Ťi juca fie modul de joc free ride, fie modul de joc mountain ride, ╚Öi ai op╚Ťiunea de a juca local cu un prieten sau singur.

Cum se joac─â

├Änfrunt─â mun╚Ťii

Gata, preg─âti╚Ťi, start! Aceast─â aventur─â fantastic─â de cobor├óre cu biciclete te plaseaz─â pe piste ├«ndr─âzne╚Ťe ├«nalte ├«n dealuri ╚Öi eman─â o vibra╚Ťie retro din epoca PS1. Abordeaz─â cu pricepere terenuri variate f─âr─â a te izbi cu bicicleta.

Alege modul de joc

Mountain ride

Modul de joc mountain ride te cronometreaz─â pe m─âsur─â ce progresezi pe pist─â. Odat─â ajuns la final, prime╚Öti moned─â ├«n joc ╚Öi po╚Ťi avansa la urm─âtorul traseu montan.

Free ride

Ce te faci dac─â vrei s─â ├«╚Ťi exersezi cascadoriile ╚Öi abilit─â╚Ťile de mi╚Öcare? Aici intervine free ride. ├Än modul de joc free ride po╚Ťi aborda obstacole la discre╚Ťia ta ╚Öi, totodat─â, c├ó╚Ötigi moned─â ├«n joc pentru efectuarea diverselor cascadorii.

Echipamenteaz─â-╚Ťi personajul

Pentru ce folose╚Öti moneda ├«n joc? Ei bine, du-te la magazin ╚Öi vei vedea. Po╚Ťi folosi monedele de aur ╚Öi rubinele mai rare pentru a-╚Ťi cump─âra toate echipamentele de biciclist. Cump─âr─â biciclete noi, c─â╚Öti, costume ╚Öi lan╚Ťuri pentru a-╚Ťi personaliza personajul ├«n ├«ntregime.

Invit─â un prieten s─â joace

MX Offroad Master ofer─â o experien╚Ť─â local─â cu doi juc─âtori ├«n ambele moduri de joc disponibile. Asta ├«nseamn─â c─â po╚Ťi provoca un prieten la curse de cobor├óre pe dealurile accidentate sau te po╚Ťi distra ├«n arena de cascadorii efectu├ónd mi╚Öc─âri nebune pe bicicletele voastre.

Jocuri similare

Verific─â jocurile noastre de biciclete pentru o gam─â variat─â de ac╚Ťiune ciclistic─â ╚Öi motociclistic─â. Moto X3M este un joc popular ├«n aceast─â categorie, iar Sportcars Crash ofer─â cascadorii epice cu alte vehicule.

Caracteristici

 • Concureaz─â pe piste de munte ├«n cobor├óre
 • Personalizeaz─â-╚Ťi echipamentul de ciclism
 • Joc cu un prieten la nivel local
 • Estetic─â retro 3D din epoca PS1
 • Gameplay de tip arcade

Data lans─ârii

 • Iunie 2018 (Android)
 • Ianuarie 2021 (iOS)
 • Ianuarie 2022 (WebGL)

Dezvoltator

MX Offroad Master a fost creat de RHM Interactive.

Platforme

 • Browser web
 • Android
 • iOS

Ultima actualizare

10 apr. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate