Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Royal Story

Rating:
8,8
(3.687 voturi)
Publicat:
decembrie 2014
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Pagini Wiki:

Royal Story este un joc fantastic de agricultură online cu multiplayer masiv, plasat în Evul Mediu, realizat de Plinga și rulează complet în browser. În joc, trebuie să vă recăpătați regatul de la vrăjitoarea malefică și să îl reconstruiți într-un imperiu fabulos, așa cum a fost odinioară.

Experimentați cum este să deveniți o prințesă și să domniți peste un regat minunat și puternic! Explorați provinciile și întâlniți aliați în călătoria voastră epică! Dar fiți atenți, deoarece vrăjitoarea malefică și servitorii ei vicioși vă pândesc și vor face tot ce le stă în putință pentru a vă împiedica să vă recâștigați ceea ce vă aparține.

Asigurați-vă că aveți grijă de sătenii voștri loiali, crescând animale, cultivând și recoltând recolte și protejându-i de slugile malefice! Obțineți ajutor de la regalitatea vecină și construiți alianțe cu ei pentru a vă construi regatul! Meșteriți unelte pentru producție, construiți ateliere, frumusețeați și decorați-vă castelul și deveniți singura și adevărata maiestate a regatului!

Data lansării

2014

Dezvoltator

Plinga a realizat Royal Story.

Platformă

Browser web
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate