Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Smarty Bubbles

Rating:
7,8
(11.055 voturi)
Dezvoltator:
Famobi
Publicat:
mai 2016
Ultima actualizare:
mai 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Smarty Bubbles este un joc de împușcat bule în stil match-3 cu un gameplay distractiv și relaxant. Trageți bulele spre culorile potrivite și bucurați-vă să le spargeți pe toate. Dorința voastră de a sparge bule va fi satisfăcută jucând acest joc gratuit, aici.

Cum se joacă Smarty Bubbles

Trageti dupa Bule

Vi se oferă o bulă. Vă îndreptați către acea bulă. Trageți. Preferabil, trageți cu bulă către bule care arată la fel. Asta trebuie să faceți pentru a sparge bulele. Potriviți 3, și veți obține satisfacția dulce de a elimina un grup de bule de aceeași culoare odată. Este deosebit de magic atunci când spargeți un grup mare dintre ele.

Bucurați-vă de Ambianță

Efectele sonore și muzica funcționează împreună pentru a crea experiența ideală pentru un pasionat de împușcarea bulelor. Puteți alege dintre patru piese muzicale oricând doriți să vă schimbați starea de spirit.

Jucați la Nesfârșit

Unele jocuri de împușcat bule prezintă o multitudine de niveluri ușoare. Nu este cazul la Smarty Bubbles. Acest joc este de tipul clasic "nesfârșit" și este destul de provocator în comparație cu jocurile similare.

Sfaturi

Bulele se deplasează mai jos pe ecran, așa că trebuie să spargeți mai repede și să nu permiteți ca o parte să fie copleșită de o cantitate mare de bule în culori diferite. Încercați să spargeți în mod uniform și să vizați cele mai mari grupuri. De asemenea, puteți ricoșa bulele de pe pereți pentru a ajunge în locații greu accesibile, adesea denumite "grotoane de bule".

Jocuri Similare

Există o varietate de jocuri de împușcat bule și jocuri de tip match-3 pe CrazyGames. Iată câteva titluri plăcute pe care le puteți lua în considerare:

Caracteristici

  • Gameplay și estetică relaxante
  • O selecție de patru piese muzicale
  • Format de joc provocator
  • Statistici detaliate despre jocurile finalizate

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Dezvoltator

Smarty Bubbles a fost dezvoltat de Famobi.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

29 mai 2023

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate