Logo CrazyGames.ro

Spooky Island

Rating:
9,4
(22.421 voturi)
Dezvoltator:
Izyplay Game Studio
Publicat:
septembrie 2022
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), Android
Clasificare:

Spooky Island este un joc casual de aventură, în care omori monștri și-ți extinzi baza. Devino eroul suprem al apocalipsei și elimină toți strigoii de pe insulă înainte de a o părăsi, navigând spre o altă destinație!

Caracteristici

Omoară monștri și vinde oasele lor pentru aur

Omoară monștrii și colectează-le oasele pentru a le vinde și a lua aur pe ele. Poți folosi aurul astfel câștigat pentru a face upgrade-uri și a-ți extinde insula.

Fă rost de săbii mai noi și mai puternice

Fă un upgrade al armei pe care o deții și vei omorî monștri mai repede și cu mai mult stil ca oricând. Arma ta va căpăta o transformare vizuală atunci când faci upgrade în ce privește puterea ei de distrugere.

Deblochează arme și turele secrete

Bombardează inamicii. Pe măsură ce avansezi, vei avea noi oportunități de a folosi arme diverse. Îți poți construi un turn de pază pentru a tăbăci bestiile cu gloanțe automate. Ocazional, poți urmări o reclamă pentru a primi arme grozave cum ar fi minigun și împroașcă monștrii cu gloanțe și bucăți din acestea.

Călătorește spre noi orizonturi pentru aventuri noi

Imediat ce ai încheiat carnagiul și ai readus pacea pe insulă, îți poți lua tălpășița și naviga spre alte zări și locații, cu monștri mai fioroși și aventuri mai palpitante!

Mai multe astfel de jocuri

Dacă ți-a plăcut captivantul joc Spooky Island, încearcă și Market Boss de la același dezvoltator. Super Monster Run și Bounce Out sunt două jocuri casual stranii foarte distractive.

Data lansării

Septembrie 2022

Dezvoltator

Izyplay Game Studio a dezvoltat acest joc.

Platforme

  • Web browser
  • Android

Ultima actualizare

24 feb. 2023

Comenzi

WASD sau clic stânga = te miști

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate