Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Stick War

Rating:
9,2
(160.666 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Stick War este un joc clasic de strategie, cu războaie și personaje stick. Acest joc original a fost lansat în anul 2009 în varianta Flash, în acest moment fiind disponibil în web browser cu ajutorul tehnologiei Ruffle. Poartă războaie cu mai multe popoare și adu pacea pe continent printr-un mod amuzant și plin de acțiune!

Cum se joacă

Dă click pe campaign pentru a-ți începe călătoria în Stick War! Urmărește tutorialele de la început pentru a ști cum să-ți creezi unitățile. Fiecare personaj stick poate fi controlat individual. Scopul tău este de a distruge statueta inamicului și de a merge mai departe să cucerești alte națiuni.

Categorii

  • Archidonis - calea arcului
  • Swordwrath - calea sabiei
  • Magikill - calea vrăjitoriilor
  • Speartons - calea suliței

Misiunea ta

Ești liderul unei națiuni care se numește “Order”. Ideea ta de pace și cunoaștere înseamnă ca oamenii tăi să nu se închine unor arme și să nu le considere zei. Acest lucru te face să fii ținta altor națiuni care vor să se infiltreze printre oamenii tăi. Pentru a te apăra trebuie întâi să ataci.

Povestea ta

Într-o lume numită Inamorta, ești înconjurat de diverse națiuni, devotate tehnologiei lor și luptelor pentru a domina. Fiecare societate și-a dezvoltat propriul stil de a purta războaiele.

Mândre de ustensilele artizanale unice, aceste popoare au devenit fanatice, în sensul că au asociat armele cu religia. Fiecare este de părere că stilul lui este singura cale, dedicată învățării celorlalte națiuni despre politicile lor, prin intermediul liderilor acestora, pretinzând că intervenția lor este divină. După cum îți poți da seama, se referă la...război.

Jocuri asemănătoare

Since Stick War a fost lansat cu mulți ani în urmă, și multe alte jocuri au apărut ulterior care s-au inspirat din aceasta. Noile jocuri avu elemente inovatoare și au redefinit formatul acestui joc. Verifică Stickman World War, jocul similare care au o grafică modernă! Navighează prin jocurile de strategie și jocurile cu stickman pentru mai multe titluri de neratat.

Caracteristici

  • Jocul original Stick War
  • Cucerești popoare
  • Construiești o armată ( alegi din patru categorii)
  • Pe dispozitivele mobile jocul poartă denumirea de ‘Stick War: Legacy’

Data lansării

August 2009

Dezvoltator

Jason Whitham împreună cu Brock White au realizat acest joc.

Platforme

Web browser

Comenzi

Tastele AD sau săgețile stânga/dreapta pentru a controla personajul.

Space bar pentru a determina o acțiune.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate