Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Stickman Destruction 3 Heroes

Rating:
9,5
(170.969 voturi)
Dezvoltator:
Sergey Mezhakov
Publicat:
martie 2021
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Clasificare:

Stickman Destruction 3 Heroes este un joc de acțiune ale cărui personaje sunt niște păpuși de cârpă. Împinge-l pe stickman în diverse obstacole, pe scări, în perețî, în trecătorii neatenți. Creează cât mai mult dezastru ca să câștigi cât mai mult aur!

Masacru

În Stickman Destruction 3 Heroes trebuie să produci adevărate dezastre și masacre, distrugând tot ce îți stă în cale. Rezultatul este cu atât mai spectaculos, cu cât ai o forță mai mare, dar și ceva noroc. Îți poțî plasa personajul în diverse pozitii strategice astfel incât să provoace cât mai mult haos.

Pentru amuzamentul tău, întâmplările cu cel mai înalt și dezastruos impact se derulează încet, în slow-motion.

Fă upgrade-uri

Primești puncte la finalul fiecărui nivel completat. Îți poțî folosi punctele de aur pentru a cumpăra noi vehicule care îți vor crește potențialul de a crea un dezastru. Ai putea chiar să te catapultezi din vehicul și să treci prin pereți ajungând în alte camere și decoruri.

Așa cum îți cumperi vehicule cu punctele de aur câștigate din greu, îți poțî cumpăra și niveluri de joc, personaje și recuzită pentru a pune la cale cel mai apocaliptic scenariu. De ce să nu-l faci bucăți pe stickman, aruncându-l în aer cu niște TNT? Este posibil, însă trebuie să muncești mult până să ajungi să ai puterea să faci asta.

Mai multe jocuri

Te-ai distrat jucând Stickman Destruction 3 Heroes? Atunci răsfoiește colecția noastră de jocuri cu stickman pentru mai multe jocuri cu acțiune asemănătoare și cu aceste personaje. Pentru jocuri în care mai degrabă trebuie să eviți obstacole decât să te izbești în ele, încearcă Vex 5.

Caracteristici

  • Fă-l pe stickman să urmeze calea haosului
  • Deblochează vehicule pentru a crea dezastre cu un impact mai mare
  • Niveluri variate cu setări diferite ale acțiunii
  • O întreagă recuzită pe care să o folosești pentru a provoca un haos cât mai mare.

Data lansării

  • Septembrie 2017 (Android)
  • August 2018 (iOS)
  • Martie 2021 (WebGL)

Dezvoltator

Stickman Destruction 3 Heroes a fost realizat de Sergey Mezhakov, același care a creat și jocul Stickman Supreme Duelist 2, un joc care-ți ia mintile, în care ai la dispozițîe o grămadă de arme de utilizat.

Platforme

  • Web browser
  • Android
  • iOS

Comenzi

Folosește click stânga a mouse-ului pentru a juca.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate