Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Stickman Destruction 3 Heroes

Rating:
9,2
(372.545 voturi)
Dezvoltator:
Sergey Mezhakov
Publicat:
martie 2021
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Actiune
┬╗
Arcada
┬╗

Stickman Destruction 3 Heroes este un joc de ac╚Ťiune cu fizica ragdoll. Love╚Öte stickman-ul ├«n obstacole, trimite-l s─â cad─â pe sc─âri ╚Öi prin pere╚Ťi ├«n trec─âtori ne╚Ötiutori. Cauzeaz─â c├ót mai mult─â distrugere posibil─â pentru a c├ó╚Ötiga cel mai mult aur!

Cauzeaz─â haos

Stickman Destruction 3 Heroes se axeaz─â pe provocarea unui impact puternic asupra stickman-ului ╚Öi a tot ceea ce-i iese ├«n cale. Rezultatele vor varia ├«n func╚Ťie de c├ót─â for╚Ť─â aplici, combinat─â cu pu╚Ťin noroc ├«n joc. Po╚Ťi seta personajul ├«n diverse pozi╚Ťii de pornire pentru a afla ce provoac─â cel mai mare haos.

Impacturile puternice vor fi reduse într-o mișcare lentă pentru amuzamentul tău.

Cump─âr─â upgrade-uri

Punctele pe care le acumulezi la sf├ór╚Öitul nivelului se vor aduna. Po╚Ťi folosi punctele tale de aur pentru a cump─âra vehicule noi care cresc drastic poten╚Ťialul de a provoca pagube. Po╚Ťi chiar s─â te ejectezi din vehicul ╚Öi s─â rostogole╚Öti ├«n pere╚Ťi ╚Öi ├«n alte obiecte de decor.

├Än plus fa╚Ť─â de achizi╚Ťionarea vehiculelor, po╚Ťi folosi aurul c├ó╚Ötigat cu greu pentru a achizi╚Ťiona nivele, personaje ╚Öi obiecte de decor pentru a crea scenariul perfect de apocalips─â stickman pentru distrac╚Ťia ta. De ce s─â nu-l faci buc─â╚Ťi cu TNT? Este posibil, dar trebuie s─â ├«╚Ťi c├ó╚Ötigi puterea de foc p├ón─â la acel nivel.

Alte jocuri similare

╚Üi-a pl─âcut s─â joci Stickman Destruction 3 Heroes? R─âsfoie╚Öte jocurile stickman noastre pentru a g─âsi mai multe jocuri de ac╚Ťiune stickman cu aceea╚Öi tematic─â. Dac─â vrei un joc ├«n care s─â evi╚Ťi obstacolele ├«n loc s─â te love╚Öti de ele, verific─â House of Hazards.

Caracteristici

  • Trimite-╚Ťi stickman-ul ├«ntr-o curs─â a distrugerii
  • Deblocheaz─â vehicule pentru un impact suplimentar
  • Diverse niveluri cu diferite configura╚Ťii de daune
  • O varietate de obiecte de decor pentru a provoca daune maxime

Data lans─ârii

  • Septembrie 2017 (Android)
  • August 2018 (iOS)
  • Martie 2021 (WebGL)

Dezvoltator

Stickman Destruction 3 Heroes este dezvoltat de Sergey Mezhakov. Verific─â jocul lui Stickman Supreme Duelist 2 pentru un joc nebun cu stickman ce implic─â lupte folosind o serie de arme.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Comenzi

Folosește click stânga a mouse-ului pentru a juca.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate