Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Stickman Destruction 3 Heroes

Rating:
9,1
(302.782 voturi)
Dezvoltator:
Sergey Mezhakov
Publicat:
martie 2021
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

Stickman Destruction 3 Heroes este un joc de acțiune cu fizica ragdoll. Lovește stickman-ul în obstacole, trimite-l să cadă pe scări și prin pereți în trecători neștiutori. Cauzează cât mai multă distrugere posibilă pentru a câștiga cel mai mult aur!

Cauzează haos

Stickman Destruction 3 Heroes se axează pe provocarea unui impact puternic asupra stickman-ului și a tot ceea ce-i iese în cale. Rezultatele vor varia în funcție de câtă forță aplici, combinată cu puțin noroc în joc. Poți seta personajul în diverse poziții de pornire pentru a afla ce provoacă cel mai mare haos.

Impacturile puternice vor fi reduse într-o mișcare lentă pentru amuzamentul tău.

Cumpără upgrade-uri

Punctele pe care le acumulezi la sfârșitul nivelului se vor aduna. Poți folosi punctele tale de aur pentru a cumpăra vehicule noi care cresc drastic potențialul de a provoca pagube. Poți chiar să te ejectezi din vehicul și să rostogolești în pereți și în alte obiecte de decor.

În plus față de achiziționarea vehiculelor, poți folosi aurul câștigat cu greu pentru a achiziționa nivele, personaje și obiecte de decor pentru a crea scenariul perfect de apocalipsă stickman pentru distracția ta. De ce să nu-l faci bucăți cu TNT? Este posibil, dar trebuie să îți câștigi puterea de foc până la acel nivel.

Alte jocuri similare

Ți-a plăcut să joci Stickman Destruction 3 Heroes? Răsfoiește jocurile stickman noastre pentru a găsi mai multe jocuri de acțiune stickman cu aceeași tematică. Dacă vrei un joc în care să eviți obstacolele în loc să te lovești de ele, verifică House of Hazards.

Caracteristici

  • Trimite-ți stickman-ul într-o cursă a distrugerii
  • Deblochează vehicule pentru un impact suplimentar
  • Diverse niveluri cu diferite configurații de daune
  • O varietate de obiecte de decor pentru a provoca daune maxime

Data lansării

  • Septembrie 2017 (Android)
  • August 2018 (iOS)
  • Martie 2021 (WebGL)

Dezvoltator

Stickman Destruction 3 Heroes este dezvoltat de Sergey Mezhakov. Verifică jocul lui Stickman Supreme Duelist 2 pentru un joc nebun cu stickman ce implică lupte folosind o serie de arme.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Comenzi

Folosește click stânga a mouse-ului pentru a juca.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate