Logo CrazyGames.ro

There Is No Game

55.663
evaluări
9,2

Acest joc… dar stai… e vorba de un joc?! There is No Game! (Nu este niciun joc!). Sau este?! Fă față cu brio provocărilor, în timp ce povestitorul încearcă să te convingă că nu te afli într-un joc. Acesta este jocul original, versiunea blocată, creată de Kamizoto.

Cum se joacă

Non-jocul începe cu niște probe introductive, în care trebuie să dovedești naratorului că te afli în joc, prin interacțiunea cu textul. Pe urmă ești imediat absorbit într-un carusel de mini puzzle-uri distractive, fiind ghidat de o poveste intrigantă care te va face să vrei să afli mai multe.

Despre There Is No Game

There is No Game este un joc de 10-15 minute, care a câștigat titlul la categoria ‘deception’ (amăgire) în 2015 Newgrounds Construct Jam. Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) este dezvoltatorul acestui joc. Doi ani mai târziu, în 2017, a început să lucreze la Draw Me a Pixel, împreună cu un prieten și a finanțat un joc de succes, derivat din acesta, și care se numește ‘There is No Game: Wrong Dimension’.

Jocuri asemănătoare

There is No Game este considerat un joc de aventuri de genul 'țintește si apasă click'. De-a lungul jocului vei întâlni diferite misiuni și puzzle-uri de rezolvat. Escape or Die este un joc reprezentativ al acestei categorii de jocuri, iar We Become What We Behold este un alt joc foarte apreciat, care trebuie încercat.

Caracteristici

  • Același concept ca al jocului original
  • Poveste care te ține conectat și cu sufletul la gură
  • Diverse puzzle - uri numai bune de rezolvat

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de Kamizoto.

Data lansării

Mai 2017

Platforme

Jocul poate fi accesat și jucat direct din browser-ul web.

Comenzi

Click stânga pentru a interactiona.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate