Logo CrazyGames.ro

Traffic Cop 3D

Rating:
9,3
(26.663 voturi)
Dezvoltator:
Kwalee Ltd
Publicat:
mai 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Clasificare:

Traffic Cop 3D este un joc casual în care joci ca un polițist care pune în aplicare legea rutieră. Scanati șoferii din apropiere și folosiți informațiile din baza de date a poliției pentru a decide dacă trebuie să-i opriți sau să-i lăsați să-i meargă în continuare, totul în timp ce progresați în poveste și creșteți atribuțiile de polițist.

Cum să joci

Legea este în mâinile tale

Întotdeauna ai dorit să ai puterea legii în mâinile tale? În Traffic Cop 3D, poți decide cine trebuie să fie pedepsit sau cruțat în funcție de informațiile pe care le afli despre șoferii de pe drum. Unii șoferi au amenzi de parcare neplătite, alții au identități false și comit infracțiuni mai mari.

Aplică regulile de circulație

Folosiți informațiile pentru a-i trage pe dreapta pe șoferi și pentru a-i învăța o lecție despre respectarea legii. Îi puteți amenda inițial pe șoferi, și apoi puteți verifica și actele de identitate ale șoferilor și-i puteți aresta dacă găsiți ceva suspect.

Unii infractori preferă să încerce să scape, în loc să se oprească când începeți să-i urmăriți cu sirenele pornite. În aceste situații, puteți folosi sistemul de sonorizare pentru a le striga sau îi puteți ațâța de pe drum!

Ești un polițist bun sau un polițist rău?

În Traffic Cop 3D, depinde de tine dacă ești un polițist bun sau rău, dar pot exista consecințe dacă alegi opțiuni discutabile din punct de vedere moral. Încearcă să fii cel mai bun polițist și să faci diferența!

Urcă pe scara dreptății

Pe măsură ce avansezi, vei primi misiuni unice care implică salvarea de vieți și aplicarea legii în scenarii mai complicate. Poți sări și în misiuni secundare mai periculoase, cum ar fi urmărirea jefuitorilor de bănci pe străzi! Deblocați noi zone din oraș pe măsură ce completați mai multe sarcini.

Alte jocuri similare

După ce ai devenit un polițist model în Traffic Cop 3D, poți să explorezi alte jocuri cu poliție de pe platforma noastră. Două opțiuni populare din această categorie sunt Bank Robbery și Stickman Prison. Există și multe alte jocuri casual care merită verificate dacă vreți să petreceți timpul.

Caracteristici

 • Scanare a șoferilor și verificarea dosarelor lor
 • Trageți pe dreapta șoferii și decideți soarta lor
 • Progresarea prin misiuni și deblocarea unor noi locații
 • Finalizarea de misiuni secundare periculoase pentru a proteja societatea împotriva infracțiunilor grave
 • Cumparare de diverse upgrade-uri pentru mașina de poliție sau schimbați mașina cu una nouă

Data lansării

 • August 2021 (iOS)
 • Septembrie 2021 (Android)
 • Mai 2023 (WebGL)

Dezvoltator

Traffic Cop 3D este creat de Kwalee Ltd. Aceștia au mai dezvoltat jocul popular Teacher Simulator.

Platforme

 • Browser web (desktop și mobil)
 • Android
 • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate