Logo CrazyGames.ro

Teacher Simulator

Rating:
9,2
(52.913 voturi)
Dezvoltator:
Kwalee
Publicat:
septembrie 2022
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Clasificare:

Teacher Simulator este un joc distractiv de simulare, în care personajul tău este un profesor. Corectează lucrări de control și fă-i pe copii să aibă un comportament corespunzător. Nu contează că ai fost și tu un student, căci acum esti profesorul care taie și spânzură!

Cel mai realist simulator de predare

Învață copiii despre abilitățile esențiale în viață

În Teacher Simulator vei avea șansa de a învăța copiii care este răspunsul întrebărilor esențiale precum “ce înseamnă LOL?”. Asta le oferă informații valoroase despre termenii vechi pe care parinții lor le foloseau în mesajele text. Găsești întrebări similare în jocurile ToT or Trivia.

Ascute-ți creioanele și corectează teze

Ia-ți instrumentele de scris și pregătește-te să corectezi lucrările studenților tăi! Pune o bifă sau un X în fiecare căsuță, în funcție de corectitudinea răspunsului.

Plimbă-te pe holuri și disciplinează studenții

Ai prins copii obraznici sau mai rău, care își împart pumni? Școala asta este plină de ștrengari și obrăznicături. Poți apela la măsuri mai puțin ortodoxe și să-i potolești împroșcându-i cu spumă din stingătorul de foc sau electrocutându-i cu arma cu electroșocuri!

Prinde copiii care copiază la examen

Trișatul, bătăile și obrăznicia sunt frecvente în această școală și este de datoria ta ca profesor să te asiguri că aceștia se comportă adecvat. Unii copii cred că pot copia de la ceilalți colegi fără să fie prinși - nici vorbă, cât timp ești tu profesorul lor.

Obține job-ul visurilor tale

Avansarea în carieră se întâmplă rapid în Teacher Simulator. Câștigă oportunități de a preda la noi clase, îndeplininidu-ți cu succes sarcinile actuale. Poți preda materii precum film, afaceri, cultură generală și multe altele. Noile job-uri obținute îți vor aduce și mai mulți bani. Dacă dorești să-ți schimbi cariera, încearcă Market Boss sau Sweet Shop 3D.

Caracteristici

  • Învață copiii să aibă abilități importante în viață
  • Obține noi job-uri de profesor pe măsură ce progresezi
  • Folosește metode interesante de disciplinare
  • Distrează-te trăind viața unui profesor

Data lansării

  • Iulie 2020 (iOS)
  • August 2022 (Android)
  • Septembrie 2022 (WebGL)

Dezvoltator

Kwalee a dezvoltat acest joc..

Platforme

  • Web browser (desktop și dispozitive mobile)
  • Android
  • iOS

Comenzi

Folosește butonul stânga al mouse-ului.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate