Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Trivia Crack

Rating:
8,8
(23.683 voturi)
Dezvoltator:
PlayWorks Digital
Publicat:
martie 2023
Ultima actualizare:
iulie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Trivia Crack este un joc de întrebări distractiv în care îți poți testa cunoștințele generale și poți învăța fapte uimitoare despre lume. Află mai multe jucând jocul de trivia numărul 1 în întreaga lume. E momentul spectacolului!

Cum se joacă

Moduri de joc

Clasic

Provocare

Modul Provocare îți permite să alegi orice subiect dintre cele șase alese disponibile. Poți continua să răspunzi la întrebări în acest fel până când greșești una. La sfârșitul jocului, vei fi răsplătit cu monede.

Modul Petrecere

Poți folosi monedele câștigate cu greu pentru a intra în Modul Petrecere, unde poți juca cu până la 7 jucători. Spre deosebire de modul clasic, poți greși răspunsurile și jocul nu se va încheia. Jocul se încheie atunci când cronometrul se termină, iar scorurile jucătorilor sunt adunate!

Despre Trivia Crack

Trivia Crack este jocul de trivia numărul 1 pe dispozitive mobile și acum este disponibil și pe web, gratuit. Testează-ți cunoștințele în materie de știință, istorie, cultură pop, geografie, muzică și multe altele! Poți juca singur sau poți aduna prietenii pentru o luptă de inteligență și cunoștințe în întrebări de trivia cronometrate!

Alte Jocuri Ca Acesta

După ce ai învățat Trivia Crack, încearcă să îți pui mintea la încercare ghicind căutările Google în jocul Google Feud. Pentru un alt tip de puzzle cu cuvinte, încearcă jocul Word Wipe.

Caracteristici

  • Răspunde la întrebări pe 6 teme diferite
  • Joacă trivia în trei moduri de joc
  • Alătură-te până la 7 prieteni în multiplayer local
  • Disponibil în mai multe limbi

Ultima actualizare

31 iul. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate