Google Feud

39.120
evaluări
8,3

Google Feud este un joc de ghicit având același tip de chestionar ca în Family Feud. Trebuie să ghicești cele mai comune 10 solicitări pe baza unei cautări parțiale. Există patru categorii: cultură, oameni, nume și întrebări. Cât de bine îți cunosti semenii care folosesc Google?

Cu fiecare raspuns corect, primești un anumit număr de puncte. Câștigă cât mai multe puncte și ocupă primul loc în clasament. Nu ai câștigat? Nu-i nimic. Încearcă din nou!

Acest joc folosește funcția Google autocomplete. Există patru categorii din care să alegi - oameni, cultură, nume și întrebări. Fiecare categorie are un set diferit de caractere pe care trebuie să le ghicești si să le completezi corect.

Acest joc simplu, numit Google feud dă dependență și te va ține captivat cu orele. Verifică dacă valul tău de gânduri rezonează cu cel al publicului general și cu Google API sau află dacă ești la kilometri depărtare căutând lucruri ciudate!

Dezvoltator

Google Feud a fost creat de dezvoltatorul american Justin Hook., un geniu creativ care a realizat emisiuni TV (spre exemplu Bob's burgers), cărți amuzante și câteva website-uri virale!

Data lansarii

Jocul a fost inițial lansat pe data de 23 aprilie 2013. Poți accesa versiunea specială aici, pe CrazyGames.

Caracteristici

  • Patru categorii existente: cultură, oameni, nume și întrebări
  • Trei încercări de a ghici
  • Simplu de jucat, dar foarte captivant
  • Disponibil pe ecran complet

Platforme

  • Web browser (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS

Tur video

Cum se joaca

Alege una din categorii și încearcă să răspunzi la întrebarea afișată. Există 10 răspunsuri posibile, însă ai dreptul doar la trei încercări de a ghici, valabile pentru fiecare rundă. Mult succes!

Comenzi

Folosește mouse-ul și tastatura.

FAQ

Cum se joaca Google Feud?

Gandește-te la cea mai probabilă căutare și încearcă-ți norocul.

Ce este Google Feud?

Google Feud este un joc de ghicit, în care trebuie să ghicești cele mai comune 10 fraze căutate. Se aseamănă cu Family Feud și ai voie la trei încercări greșite.

Google Feud are o aplicatie?

Nu există o aplicație oficială pentru Google Feud. Poate fi jucat foarte simplu, direct din browser, de pe desktop sau mobil.

Google Feud are modul de joacă multiplayer?

În acest moment, nu există un mod online multiplayer pentru acest joc.
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate