Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Tug the Table

Rating:
8,6
(36.827 voturi)
Publicat:
iunie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Clasificare:

Jocul Tug the Table îți permite să îți testezi puterea și rezistența. Este un titlu superb pentru tragerea de masă, destinat fie unui singur jucător, fie a doi. În acest joc, trebuie să îți controlezi personajul, să te ții strâns de masă și să încerci să smulgi adversarul tău peste linia de sosire. Fizica implicată este truculentă, iar tu trebuie să îți sincronizezi tragerile corect, pentru a trage masa spre tine. Pentru fiecare luptă, trebuie să fii primul care trage masa de 5 ori.

Ca să faci jocul mai interesant, ai la dispoziție o mulțime de stiluri diferite de mese, precum roșu, argintiu, lemn și metal. În plus, ai la dispoziție diverse locații de selecție, printre care: o navă spațială, o țară minunată de iarnă și un peisaj urban. Aceste elemente sunt disponibile după ce ai câștigat bătălii.

După ce ai stăpânit luptele pentru un jucător, încearcă versiunea pe două persoane. În bătăliile între două persoane, poți utiliza controalele duble pentru a lupta împotriva prietenilor tăi. Vezi cine poate fi încoronat campionul jocului Tug the Table astăzi.

Data de lansare

Mai 2013 (Unity)

Dezvoltator

Această versiune a fost realizată de RHM Interactive, fiind inspirată de jocul creat de Ottoojala. Dacă îți place acest tip de joc cu un singur buton, ar trebui să încerci și Soccer Physics, produs de asemenea de Ottoojala.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate