Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Drift Boss

Rating:
8,4
(197.995 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Drift Boss este un joc de condus casual cu un singur clic, în care îți conduci mașina prin colțuri foarte dificile și peste denivelări, cu scopul de a ajunge la ceea ce pare a fi un final infinit! Pista de curse nu are garduri de protecție, așa că vei cădea de pe platformă și într-un abis dacă faci o mișcare greșită. Continuă să joci pentru a câștiga recompense și a debloca mașini mai bune!

Cum să joci Drift Boss

Grafica și mecanica de joc cu un singur buton din Drift Boss amintesc de jocurile arcade din anii '80. Dar nu lăsați această simplitate să vă păcălească. Vei face drifturi cu mașina ta atât de mult încât s-ar putea să nu găsești timp să clipești! Pentru a controla mașina, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic stânga pentru a merge la dreapta și să eliberați butonul pentru a merge la stânga. Acest lucru înseamnă că nu există o cale ușoară de a merge drept. Este un act constant de echilibrare a mecanicii de drift.

Recompensele șefului Drift

Pista de drift este căptușită cu monede; fie că încerci să le colecționezi sau nu, probabil vei prinde câteva de-a lungul traseului tău. Cu cât joci mai mult Drift Boss, cu atât te vei pricepe mai bine să supraviețuiești mai mult timp pe platformă și să găsești precizie în condus - acest lucru îți va facilita obținerea mai multor monede. Cu cât aduni mai multe monede, cu atât ai mai mulți bani pentru a achiziționa upgrade-uri și vehicule noi! Există mai multe moduri în care jocul te recompensează pentru progresul tău.

Recompense zilnice: Reveniți în fiecare zi pentru o nouă recompensă zilnică.

Spin-to-win: Recompensele Spin-to-win sunt premii aleatorii care pot apărea oricând în joc.

Aceste recompense sunt fie boostere, fie monede pe care le puteți folosi pentru a cumpăra orice, de la boostere la mașini cu o manevrabilitate mai bună. Boosterele sunt avantaje oferite la începutul fiecărui joc pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța. Acestea includ dublarea scorului, asigurarea mașinii și graba de monede, disponibile doar pentru o singură rulare.

Sfaturi

Cu toate acestea, sincronizarea și privirea înainte sunt esențiale pentru a rămâne pe platformă pentru cât mai mult timp posibil. Vor exista locuri dificile, cum ar fi denivelări și rampe, pe care trebuie să le compensezi atunci când faci viraje. Unele platforme sunt, de asemenea, mai înguste și necesită o sincronizare precisă pentru a vă alinia corect.

Caracteristici

  • Supraviețuiește cât de mult poți
  • Joacă ușor cu comenzile cu un singur buton
  • Vehicule deblocabile cu manevrabilitate îmbunătățită
  • Progres recompensat zilnic

Mai multe jocuri ca acesta

Dacă nu ești prea amețit de atâta drift, răsfoiește categoria noastră de condus pentru mai multă distracție pe șosea. Urcă-te pe o motocicletă în Moto X3M și fă cascadorii palpitante cu motocicleta și trasee provocatoare. Ești gata să faci drifturi din nou? Drift Hunters oferă o experiență de drift realistă și imersivă pentru a te întoarce direct pe drum.

Data lansării

Decembrie 2019

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Comenzi

Clic mouse sau space bar pentru a vira la dreapta.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate