Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Drift Boss

Rating:
8,6
(95.400 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Drift Boss este un joc de drifting jucat prin apăsarea unui singur buton. Condu-ți vehiculul în jurul colțurilor dificile și peste denivelări până când cazi de pe platformă. Continuă să joci pentru a câștiga recompense și a debloca mașini mai bune!

Cum se joacă

Noțiuni de bază

Drift Boss este un joc casual simplu, cu mecanica unui singur buton. Pentru a controla mașina, tot ce trebuie să faci este să apeși pentru a merge la dreapta și să eliberezi butonul pentru a merge la stânga.

Sfaturi

Cu toate acestea, momentul potrivit și privirea în față sunt cheia pentru a rămâne pe platformă cât mai mult timp posibil. Vor exista zone dificile, precum denivelările și rampele, pe care trebuie să le compensezi atunci când faci viraje. Unele platforme sunt, de asemenea, mai înguste și necesită momente precise pentru a te poziționa corect.

Recompense

Cu cât joci mai mult Drift Boss, cu atât vei deveni mai bun în a supraviețui pe platformă. Astfel, poți colecta mai multe monede și le poți folosi pentru a cumpăra upgrade-uri și vehicule noi! Jocul îți oferă mai multe modalități de a fi răsplătit pentru progresul tău.

Recompense zilnice - revino în fiecare zi pentru o recompensă zilnică nouă.

Aruncă zarul și câștigă - recompensele câștigate prin aruncarea zarului sunt premii aleatorii care pot apărea în orice moment în joc.

Aceste recompense pot fi fie boostere, fie monede pe care le poți folosi pentru a cumpăra orice, de la boostere până la mașini cu o manevrabilitate mai bună. Boosterele sunt avantaje oferite la începutul fiecărui joc pentru a-ți îmbunătăți performanța. Acestea includ dublarea scorului, asigurarea auto și graba de monede, care sunt disponibile doar pentru o singură încercare.

Caracteristici

  • Supraviețuiește cât mai mult timp poți
  • Joacă ușor cu comenzi cu un singur buton
  • Deblocare de vehicule cu o manevrabilitate îmbunătățită
  • Progres recompensat în fiecare zi

Alte jocuri de drifting

Sunt disponibile mai multe jocuri de drifting cu grafică 3D, piste complete și mașini fantastice. Iată câteva dintre cele mai populare jocuri de drifting 3D:

Data lansării

Decembrie 2019

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce face asigurarea auto în Drift Boss?

Asigurarea auto îți oferă o viață suplimentară după ce eșuezi, astfel încât să poți continua.

Cum îți îmbunătățești mașina în Drift Boss?

Poți achiziționa mașini noi folosind monedele de aur pe care le câștigi jucând jocul.

Comenzi

Clic mouse sau space bar pentru a vira la dreapta.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate