Logo CrazyGames.ro

Drift Boss

Rating:
8,6
(79.720 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Drift boss este un joc cu drifturi care se joacă prin apăsarea unui singur buton. Ia cu măiestrie curbele strânse și denivelările, fără să ieși de pe platformă. Continuă să conduci pentru a câștiga premii și pentru a debloca mașini mai bune și mai puternice!

Cum se joacă

Drift Boss este un joc simplu și ușor de jucat. Pentru a conduce mașina, nu trebuie decât să apeși pe buton pentru a face dreapta și a-i da drumul pentru a face stânga.

Ține minte că timpul și privirea înainte sunt cheia pentru a nu deraia. Vor fi situații periculoase, cum ar fi denivelările sau curbele strânse. Unele platforme sunt mai înguste și necesită o atenție sporită la curbe.

Recompense

Cu cât joci mai mult Drift Boss, cu atât mai ușor îți va fi să rămâi pe platformă și să nu deraiezi. Există câteva moduri prin care ești recompensat pentru progresul înregistrat.

Premii zilnice – revino zilnic pentru a-ți primi premiul.

Rotește pentru a câștiga – rotește pentru a câștiga premii la întâmplare, care pot apărea în orice moment în cadrul jocului.

Aceste premii sunt fie boosters, fie monede pe care le poți folosi pentru a-ți cumpăra orice, de la boosters până la mașini mai ușor de condus. Boosters sunt beneficii oferite la începutul oricărui joc pentru a-ți da un impuls de performanță, cum ar f scorul dublu, asigurarea mașinii și goana după aur, care sunt disponibile doar pentru o cursă.

Caracteristici

  • Se joacă ușor, apăsând pe un singur buton
  • Vehicule ce se pot debloca și upgrada
  • Premii zilnice pentru progresul înregistrat

Mai multe jocuri cu drifturi

Ai la dispoziție mai multe jocuri cu drifturi si grafică 3D, diverse piste și mașini grozave. Iată căteva din cele mai populare jocuri 3D cu drifturi:

Data lansării

Decembrie 2019

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi

Clic mouse sau space bar pentru a vira la dreapta.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate