Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Vex 3

Rating:
9,1
(173.110 voturi)
Publicat:
august 2014
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Vex 3 is the third platform game in the Vex series. The game is full of twists and turns, with a labyrinth of deadly devices and traps to navigate on each level. Avoid the spinning blades, spikes, and traps to make your way to the next act!

Cum se joacă Vex 3

Pentru a juca și a progresa în Vex 3, trebuie să ajungeți la sfârșitul fiecărui act. Asta înseamnă să eviți capcanele și dispozitivele mortale împrăștiate în fiecare nivel. Atunci când cazi victimă unuia dintre aceste dispozitive fatale, vei fi trimis înapoi la cel mai apropiat punct de control. De acolo, va trebui să-ți dai seama cum să depășești obstacolul care-ți cauzează dificultăți.

Actele din Vex 3

Există 10 acte obișnuite prin care să progresezi. Pe măsură ce avansezi, lucrurile devin mai complicate. Labirintul devine mai complex, iar capcanele mai provocatoare. Dacă ești un jucător hotărât, există și 9 acte de provocare. Acestea te vor premia cu meritatul trofeu "Hardcore".

Trofee

Dacă supraviețuirea în nivel nu este suficientă, există și alte realizări care să te facă să te simți împlinit. Poți câștiga trofee interesante pentru finalizarea perfectă a unui act fără să mori sau murind prea mult. Apoi există și realizările "Hardcore". Aceste realizări includ stele ascunse plasate în jurul fiecărui nivel, precum și cele 9 acte suplimentare de provocare.

Seria Vex

Vex este unul dintre cele mai populare jocuri de puzzle cu stickman. Mecanica seriei Vex amintește de seria de jocuri N, notorie și dificilă, care a apărut în 2004.

Jocul original Vex a fost lansat în 2013 ca joc Flash. Vex 4 este ultimul joc adăugat în seria Vex, iar Vex 5 se așteaptă să fie lansat în viitor.

Jocuri cu Stickman

Există mai multe jocuri cu stickman, multe dintre ele având elemente de supraviețuire și puzzle asemănătoare cu Vex 3. Dacă te interesează cel mai recent joc din seria Vex, aruncă o privire la Vex 6. Acesta are caracteristici noi excelente, cum ar fi skin-uri și niveluri bonus zilnice. Un alt joc de verificat este Swingin' 2, în care trebuie să depășești obstacole mortale balansându-te prin aer.

Caracteristici

  • Gameplay provocator, dar captivant
  • O varietate de puzzle-uri de navigat
  • Niveluri bonus și realizări pentru progresul tău
  • 10 nivele standard și 9 acte suplimentare de provocare

Dezvoltator

Vex 3 este un joc creat de Amazing Adam, la fel ca și continuarea sa uimitoare, Vex 4.

Data lansării

August 2014

Instrucțiuni

Folosește tastele săgeți sau tastele WASD pentru a te mișca. Sari de pe o parte de alta pentru a te cățăra pe pereți. Ca sa intri în alte runde, stai pe caseta corespunzătoare și apasă săgeată jos. Casetele mov sunt firave și vor cădea dacă vei călca pe ele. Blocurile portocalii sunt săltărețe și sunt numai bune de utilizat atunci când vrei să sari sus de tot. Jocul are multe puncte de control (checkpoint), asfel încât dacă mori, vei reîncepe jocul de la ultimul punct de control.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate