Logo CrazyGames.ro

Vex 3

Rating:
9,1
(166.154 voturi)
Publicat:
august 2014
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Vex 3 este al treilea joc de platformă din seria Vex. Acest joc este plin de tot felul de smecherii și schimbări de situații, cu labirinturi cu dispozitive fatale și capcane la tot pasul, în fiecare nivel. Evită tăișurile care se învârt, țepușele și capcanele, dacă vrei să ajungi la următorul nivel.

Cum se joacă Vex 3

Pentru a juca și a avansa în cadrul jocului Vex 3, trebuie să ajungi cu bine la sfârșitul fiecărei runde. Asta înseamnă să fii atent la capcanele și dispozitivele mortale presărate peste tot în fiecare nivel. Atunci când cazi pradă acestora, vei fi trimis înapoi, la cel mai apropiat checkpoint (punct de control). Ajuns aici, trebuie să găsești o soluție pentru a trece cu bine peste obstacolul care îți dă bătăi de cap.

Actele din Vex 3

Vei avea de trecut prin 10 acte, care devin din ce în ce mai dificile. După cum îți poți imagina, labirintul devine din ce în ce mai complex, iar capcanele tot mai greu de trecut peste. Dacă ești un pasionat al jocurilor video, atunci pentru tine există 9 acte suplimentare, pline de provocări. Acestea îți vor aduce un binemeritat trofeu de maestru dur.

Trofee

Dacă a scăpa cu viata nu este suficient pentru tine, există mai multe lucruri pe care le poți realiza astfel încât să te simți împlinit. Poți câștiga trofee super drăguțe pentru perfecțiune în completarea unui act, adică fără a muri sau fără a muri de prea multe ori. Pe urmă, mai sunt misiuni dure, care includ stele ascunse în fiecare nivel, precum și cele 9 acte suplimentare.

Seria Vex

Vex este unul dintre cele mai populare serii de jocuri puzzle, cu personaje stickman. Modul de joc și mecanica jocului amintesc de renumita serie de jocuri (dificile) N, apărută în anul 2004.

Jocul original Vex a fost un joc Flash, lansat în anul 2013. Vex 4 este ultima apariție din seria Vex. Suntem în așteptarea lui Vex 5.

Jocuri cu Stickman

Sunt multe jocuri cu stickman, marea lor majoritate fiind despre supraviețuire și conținând elemente de mister și puzzle, cum ar fi Vex 3. Dacă vrei să joci cel mai nou joc apărut în seria Vex, atunci încearcă Vex 6. Vei descoperi elemente noi, excelente, cum ar fi înfățișări sau bonusuri zilnice, în fiecare nivel.

Swingin' 2 - învinge obstacolele mortale în timp ce te legeni în aer.

Stick Running - esti un personaj stickman, alergi la nesfasit și te ferești de obstacole.

Caracteristici

  • Joc provocator și captivant
  • Numeroase mistere de rezolvat
  • Realizări și niveluri bonus pentru a evolua
  • 10 niveluri standard și 9 niveluri adiționale

Dezvoltator

Vex 3 este un joc realizat de Amazing Adam, care a realizat dealtfel și versiunile anterioare, Vex, Vex 2 și minunata variantă Vex 4.

Data lansării

August 2014

FAQ

Cum pot juca Vex 3 dacă nu am Flash player?

Poți juca Vex 3 în varianta HTML5 pe CrazyGames.

Vex 3 este greu?

Vex 3 este un joc plin de provocări care îți testează abilitatea de a rezolva problemele, precum și gândirea și reflexele.

Unde pot juca ultimul joc Vex din serie?

Poți juca ultima varianta a jocului Vex aici, pe CrazyGames. Cel mai nou joc Vex pe CrazyGames este Vex 4, urmând sa apară Vex 5.

Când a fost lansat Vex 3?

Vex 3 a fost lansat în august 2014.

Instrucțiuni

Folosește tastele săgeți sau tastele WASD pentru a te mișca. Sari de pe o parte de alta pentru a te cățăra pe pereți. Ca sa intri în alte runde, stai pe caseta corespunzătoare și apasă săgeată jos. Casetele mov sunt firave și vor cădea dacă vei călca pe ele. Blocurile portocalii sunt săltărețe și sunt numai bune de utilizat atunci când vrei să sari sus de tot. Jocul are multe puncte de control (checkpoint), asfel încât dacă mori, vei reîncepe jocul de la ultimul punct de control.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate