13.443
evaluări
8,9

Vex 6 este al 6-lea joc de platformă din seria Vex. În această variantă vei găsi câteva provocări și elemente noi. Cum ești deja obișnuit, și în aceasta variantă vei trece printr-o serie de capcane și obstacole pentru a încheia cu succes fiecare nivel.

Cum se joacă Vex 6

Evită capcanele mortale

Exact ca în variantele anterioare ale seriei Vex, vei fi, în repetate rânduri spintecat, zdrobit și decapitat de diverse mecanisme și chestii fatale. Singura modalitate prin care îți poți perfecționa abilitatea de a evita capcanele este să joci încontinuu până stăpânești la perfecție tehnica de joc și să te sincronizezi perfect.

Câștigă bonusuri

Există numeroase bonusuri pe care poți să pui mana în Vex 6. Fiecare nivel are trei obiective, printre care achiziționarea unui anumit număr de monede și completarea nivelului fără a-ți pierde viața. Există de asemenea un program zilnic de bonusare constând în diferite încăperi și sarcini zilnice de îndeplinit.

Fă un upgrade al personajului din Vex

Îți poți utiliza monedele din greu câștigate, dar și stelele bonus pentru a cumpăra înfățișări noi și extravagante pentru personajul tău Vex. În magazin se afla multe costume fabuloase și unice de deblocat.

Alte jocuri asemănătoare

Dacă ești fanul jocurilor enigmatice, de tip platformă, precum Vex, încearcă Fireboy and Watergirl 6, sau orice altă variantă de joc din seria Vex. Vei găsi însă mai multe jocuri de acțiune în secțiunea jocurilor de platformă.

Caracteristici

  • Supraviețuiește capcanelor și depășește obstacolele
  • Deblochează noi înfățișări
  • Provocări zilnice și un program de bonusare
  • Joci gratuit pe ecran complet

Data lansării

Octombrie 2021

Dezvoltator

Amazing Adam a creat acest joc.

Platforme

Web browser (desktop și mobile)

Tur video

Comenzi

  • Tastele AD sau săgețile stânga/dreapta pentru a te mișca
  • Tasta W sau săgeată SUS pentru a sări
  • Tasta S sau săgeată JOS pentru a te ghemui/declanșa o acțiune
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate