Logo CrazyGames.ro

War Lands

20.575
evaluări
9,4
Developed by  TitanGames

War Lands este un jos in stilul ARPG, cu războaie sângeroase. Intră în joc și adună cât mai multe lucruri (inclusiv comori) în timp ce distrugi hoardele de inamici.

Despre War Lands

În War Lands, vei fi prins în multe confruntări, care devin din ce în ce mai grele. După fiecare provocare, vei putea să faci un upgrade al echipamentului și să revendici recompense de la locuitorii orașului.

War Lands are acel stil ARPG care dă dependență și pe care îl întâlnești și la alte jocuri precum Diablo sau Path of Exile. Este un joc accesibil din browser, astfel că te poți arunca rapid pe câmpul de luptă de oriunde te-ai afla.

Categorii

Armele pe care le mânuiesti determină categoria din care faci parte, iar abilitățile tale speciale se vor adapta situației în care te afli astfel încât să fie în avantajul tău. Așadar poți să faci ca lucrurile să-ți aducă beneficii. Ai la îndemână toiege, săbii normale dar și de dimensiuni mai mari, scuturi și arcuri.

Trucuri

Fii prudent, altfel o vei lua de la capăt dacă mori.

Profită la maxim de abilitățile pe care le ai și fii cu ochii-n patru atunci când începi, deoarece punctajul tău HP este foarte scazut la început.

Alege traseul de pe urma căruia personajul tău are cele mai multe de câștigat

Pe traseu vei observa mici simboluri. Acestea indică ce recompense sunt disponibile în nivelul respectiv.

Renunță la lucruri prin glisarea lor

Poți scăpa de lucruri numai atunci când ești în oraș. Asta înseamnă că dacă ai multe lucruri în posesie, nu vei putea scăpa de ele decât după ce termini runda. Alege-ți cu înțelepciune lucrurile pe care le iei cu tine!

Sparge butoaiele și ia aurul și alte comori

Acest lucru spune cam tot. Sparge și deschide toate butoaiele pentru a lua aurul.

Folosește la maximum punctele tale forte

Concentrează-te pe abilitățile cele mai dezvoltate și de pe urma cărora ai cel mai mult de câștigat. Dacă mânuiește o sabie cu două tăișuri (bună alegere) de exemplu, ai putea să te focusezi pe acele abilități care presupun putere și agilitate.

Dă-le armelor farmec

Conferă-le farmec armelor astfel încât acestea să capete proprietăți magice care îți vor fi de mare folos în luptele purtate. Vei avea nevoie de cât mai mult aur, deoarece puterea magică a armelor scade pe măsură ce arma devine tot mai greu de găsit.

Jocuri asemănătoare

Dacă ți-a plăcut War Lands, verifică lista de jocuri RPG pentru mai multă acțiune și aventură. Clickpocalypse 2 și Scrims.io sunt alte două jocuri care te îmbie să le joci.

Data lansării

Iunie 2020

Dezvoltator

TitanGames a dezvoltat acest joc.

Platforme

Web browser

Comenzi

  • WASD/tastele săgeti - te miști
  • Click stânga a mouse-ului - ataci
  • Click dreapta a mouse-ului - a doua abilitate
  • Space bar - te feresti / mărești pasul / te teleportezi
  • Tasta B - Inventar
  • Tasta C - Informații
  • Tasta P - Pauză
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate