144.337
evaluări
9,1

Bazează-te pe Moș Craciun în Winter Clash 3D! Winter Clash 3D este un joc de confruntări cu teme de Crăciun și face parte din seria Clash 3D. Ești de partea lui Moș Craciun și luptați împreuna împotriva elfilor răufăcători. Acesta este un alt titlu grozav din minunata serie Clash 3D și se caracterizează prin mai multă acțiune și mai mult haos.

Acest joc a preluat elemente atât din Farm Clash 3D cât și din Subway Clash 3D, iar acțiunea se desfășoară pe teme de iarnă. Pe fundal se aude Jingle Bells și vei observa chiar și un pom de crăciun și cadouri sub el. Parcurge harta și folosește-te de diferitele obiecte pentru a te ascunde și a evita astfel să fii împușcat.

În harta denumită “Docks” confruntarea se poartă pe docuri despărțite de apă în care se poate inota. Fiecare jucător deține o puscă cu lunetă care omoară chiar de la primul glonț. Încearcă să nu folosești luneta sau folosește-o pentru a mări și a ținti mai bine.

Dintre toate jocurile seriei Clash 3D, acesta este excelent de jucat iarna sau de Crăciun. Nu uita că poți face upgrade-uri cum ar fi să mărești puterea de acțiune a armei, acuratețea și sănătatea - acestea îți vor crește șansele de supraviețuire. De asemenea, pe masură ce joci, poți debloca arme de aur sau diferite coifuri pentru personajul tău.

Încearcă acum să distrugi elfii inamici în Winter Clash 3D!

Data lansarii

Decembrie 2019

Dezvoltator

Freeway Interactive a dezvoltat Winter Clash 3D. Încearcă și alte titluri, precum Sniper Clash 3D și Subway Clash Remastered.

Platforme

Web browser (desktop și mobil)

Tur video

Comenzi

  • WASD sau tastele săgeți: te miști
  • C: te ghemuiești
  • Space bar: sari
  • Tab: arată scorul
  • Click dreapta a mouse-ului: țintești
  • Click stânga a mouse-ului: împuști
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate