Worms.Zone

381.634
evaluări
8,9

Hai la război ca să devii cel mai mare vierme în Worms.Zone. Joacă împotriva altor viermi într-o arenă mare, de tip multiplayer, în care trebuie să mănânci cât de mult poți ca să devii din ce în ce mai mare. Încearcă să obții super puteri pentru a fi în avantaj. Acest joc .io creează dependență!

Cum se joaca Worms Zone

Worms.Zone reprezintă cel mai potrivit mod de supraviețuire. Personajul tău este un vierme care trebuie să mănânce și să crească mare și puternic. Cine a crezut că a fi un vierme este atât de distractiv? Nu uita să întinzi niște capcane celorlați viermi astfel încât să pui tu mâna pe mâncarea lor delicioasă.

Cu ajutorul click-ului stânga sau dreapta a mouse-ului, viermele tău va prinde o viteză turbo. Folosește-l cu măsură și cu tact și mai ales când e vorba de a pune mâna pe recompense înaintea celorlați. Pe măsură ce te mărești, devii și încet. Viteza turbo îți micșorează scorul, așa că apelează la ea cu măsură atunci când ești mare și din plin atunci când ești mic.

Tinute

Alege ținuta potrivită pentru viermele tău. Pe măsură ce avansezi în cadrul jocului, îți poți răsfăța viermele cu cele mai ciudate și colorate ținute. Aruncă-ți o privire în garderoba acestuia, accesând meniul principal și alegând una din cele mai noi ținute.

Optiuni ale jocului

Mergi la rubrica Opțiuni din meniul principal ca să-ți alegi culoarea preferată pentru joc. De asemenea, poți să alegi una din cele trei tipuri de mâncare. Verifică secțiunea Opțiuni în colțul din dreapta sus a meniului principal.

Super puteri

Fii cu ochii-n patru după super puterile din sticluțele cu poțiuni, ce sunt împrăștiate în arena. Sunt șase tipuri de sticluțe în Worms.Zone:

  • Roșu și albastru - Mărește raza de acțiune (primești mai multă mâncare).
  • Albastru - Mărește de 5 ori cantitatea de mâncare ingerata.
  • Mov - Dezvăluie locul unde au pierit alți viermi.
  • Verde - Mărește viteza de mișcare a viermelui.
  • Sticluța rotunda verde - Îmbunătățește capacitatea viermelui de a evita coliziunile.
  • Galben - Zoom larg pentru o vizualizare mai bună.

O să-ți dai singur seama ce puteri capată virmele tău pe masură ce avansezi în cadrul jocului. De asemenea, poți să aduni monezi pe care le poți adăuga în depozitul tău cu bani.

Mai multe jocuri

Worms.Zone, ca multe alte jocuri .io de pe CrazyGames, este pe atât de simplu de jucat cât este de amuzant și de captivant. Jocul tipic .io se caracterizează prin modul online de joc de tip multiplayer, redarea ușoară și prin faptul că se joacă gratis.

Printre jocurile multiplayer Snake/Worm se numără:

Powerline.io - Seamănă mai degrabă cu jocul clasic Snake, doar că acțiunea se petrece într-o arenă mai mare. De asemenea, personajul tău este reprezentat de un cablu de electricitate și nu de un șarpe!

Wormate.io - Este asemănator Worms.Zone, dar are o grafică și o notă diferită, pentru cei care preferă un stil diferit.

Paper.io - De ce să faci un vierme sau un șarpe să crească când poți în schimb să îți mărești un teritoriu?

Caracteristici

  • Culori și design atrăgătoare
  • Super puteri care te fac să fii în avantaj față de ceilalți viermi
  • Avansează în cadrul jocului ca să descoperi elemente noi
  • Simplu, distractiv și captivant!

Data lansarii

Iulie 2018

Dezvoltator

Worms.Zone este realizat de Wild Spike.

Platforme

Web browser

Android

iOS

Jocuri Instant de pe Facebook

Comenzi

Foloseste click stânga sau dreapta pentru a mări viteza.

FAQ

Cum se joaca Worms Zone?

Mișcă mouse-ul în direcția în care vrei să mergi. Mănâncă alimente, bea poțiuni și mănâncă alți viermi ca să crești.

Cum maresc viteza de mers in Worms Zone?

Mărește viteza cu click stânga (îți diminuează scorul) sau găsește poțiunea verde pentru a avea capacitatea temporară de a prinde viteza turbo.

Cum mananc alti viermi in Worms Zone?

Ca să mănânci alți viermi, trebuie sa faci o tăietură în drum exact în fața lor, în care ei să poată cădea. Când se lovesc de tine, lasă în urma lor mâncarea pe care au ingerat-o!

Care este cea mai rapida modalitate de a face viermele sa creasca in Worms Zone?

Poțiunea albastră crește de 5 ori cantitatea de mâncare ingerata, așa că aceasta ar fi modalitatea prin care viermele crește mai repede.

Se aseamana Worms Zone cu Slither.io?

Worms Zone are un concept similar cu cel întâlnit la Slither.io, doar că are drept personaje niște viermi în loc de șerpi și include mai multe elemente.

Tur video

Comenzi

Folosește click stânga sau dreapta pentru a mări viteza.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate