Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Agar.io

Rating:
8,2
(83.208 voturi)
Publicat:
iunie 2015
Ultima actualizare:
iulie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
.io
┬╗
Pagini Wiki:

Agar.io este jocul original .io. Joacă-te ca o simplă celulă de agar luptând să devii cea mai mare celulă într-o arenă de joc multiplayer. Evită celulele mai mari și consumă celulele mai mici pentru a crește.

Acesta este un joc simplu despre cre╚Öterea organismului unicelular mai mare dec├ót ceilal╚Ťi juc─âtori. ├Äl ador─âm ├«n familia noastr─â pentru c─â implic─â o surprinz─âtoare cantitate de strategie ╚Öi colaborare. Trebuie s─â fii atent la ceilal╚Ťi juc─âtori pentru a decide dac─â e╚Öti mai mare sau mai mic dec├ót ei. A╚Öteptarea ╚Öi ascunderea ├«n spatele celulelor virale reprezint─â o tactic─â folosit─â adesea de cei mai tineri dintre noi. Dar cel mai bine dintre toate, ├«mp─âr╚Ťirea celulei tale pentru a oferi un altui juc─âtor o modalitate de a cre╚Öte este, de obicei, v─âzut─â ca un semn de a colabora. Am avut jocuri lungi ├«n care am ajuns s─â v├ón─âm al─âturi de al╚Ťii. Este o modalitate excelent─â de a ├«nv─â╚Ťa cooperarea.

Recenzie de FamilyGamingDatabase.

Cum se joac─â

Jocul are 2 reguli simple de urmat:

  1. Po╚Ťi consuma ╚Ťinte care sunt mai mici dec├ót tine pentru a evolua
  2. Celulele de agar mai mari te vor ├«nghi╚Ťi

Alunec─â ├«n jurul terenului de lupt─â Agario ├«ncerc├ónd s─â supravie╚Ťuie╚Öti ca o singur─â celul─â c─âut├ónd s─â evoluezi. G├ónde╚Öte ca un supravie╚Ťuitor - nu doar evit─â celulele de agar mai mari, mergi ╚Öi pentru uciderea ╚Öi consumarea celor mai multe!

Adun─â petele mai mici ╚Öi m─ân├ónc─â ceilal╚Ťi juc─âtori pentru a cre╚Öte ├«n dimensiune. Evit─â petelele mai mari dec├ót tine, deoarece te vor ├«nghi╚Ťi ╚Öi va fi sf├ór╚Öitul jocului! Dar po╚Ťi oric├ónd s─â ├«ncepi jocul din nou ╚Öi s─â ├«ncerci s─â atingi cel mai bun scor al t─âu.

Moduri de joc

Sunt patru moduri de joc în Agar.io. Acestea sunt:

  • FFA (Free For All) - fiecare pentru el
  • Battle Royale - fiecare pentru el ├«ntr-o aren─â care se mic╚Öoreaz─â
  • Echipe - dou─â echipe se lupt─â una ├«mpotriva celeilalte
  • Experimental - fiecare juc─âtor pentru el ├«nsu╚Öi. Doneaz─â masa ta pentru a primi mai multe biti ├«n schimb!

Despre Agar.io

Lansare

Matheus Valadares a anun╚Ťat Agar.io pe 4chan pe 28 aprilie 2015. Matheus, un dezvoltator brazilian ├«n v├órst─â de 19 ani, a scris jocul ├«n c├óteva zile folosind JavaScript ╚Öi C++. Jocul a fost anun╚Ťat f─âr─â un nume ╚Öi utilizatorii trebuiau s─â se conecteze la adresa IP a lui Valadares pentru a juca.

Numai mai t├órziu, un utilizator anonim de pe 4chan a sugerat numele "Agar.io". Matheus a continuat s─â adauge noi func╚Ťionalit─â╚Ťi la joc ╚Öi, o s─âpt─âm├ón─â mai t├órziu, Agar.io a intrat ├«n Steam Greenlight.

Recenzii ini╚Ťiale

Ini╚Ťial, feedback-ul privind lansarea jocului a fost mixt. Unii au l─âudat jocul pentru simplitatea ╚Öi mecanica sa de joc. Fanii jocului au descris chiar jocul ca "o bun─â abstractizare a competi╚Ťiei feroce ├«n care supravie╚Ťuie╚Öte cel mai adaptat, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â uneori la nivel microscopic". Cu toate acestea, au existat ╚Öi critici referitoare la gameplay-ul simplu. Acestea au fost ├«n mare parte adresate repetitivit─â╚Ťii ╚Öi controalelor versiunii mobile. Tom Christiansen de la Gamezebo a afirmat c─â jocul nu a reu╚Öit s─â-i p─âstreze aten╚Ťia ╚Öi ├«n general a fost foarte repetitiv.

Succesul jocului

Cu toate acestea, Agar.io a devenit rapid un succes, în principal datorită propagării frecvente în mediul social media și difuzării pe Twitch.tv și YouTube. Versiunea mobilă a jocului a fost descărcată de peste zece milioane de ori în prima săptămână, iar în 2015, Agar.io a fost cel mai căutat joc video pe Google. În același an, a fost inclus în lista celor mai bune cinci jocuri de pe YouTube. Un fapt interesant, Agar.io a fost prezentat și în serialul TV Netflix House of Cards!

Alte jocuri similare

Dac─â ├«╚Ťi place Agario, ar trebui s─â ├«ncerci cu siguran╚Ť─â ╚Öi alte jocuri .io precum Paper.io ╚Öi Krunker!

Caracteristici

  • M─ân├ónc─â celule mai mici pentru a cre╚Öte
  • Gameplay online alert
  • Patru moduri de joc pentru a te bucura
  • Joc─â-te cu prietenii t─âi

Data de lansare

Aprilie 2015

Platforme

Browser web

Aplica╚Ťie iOS

Aplica╚Ťie Android

Dezvoltator

Agar.io a fost dezvoltat de Matheus Valadares, un dezvoltator brazilian care avea doar 19 ani când a creat jocul!

Ultima actualizare

19 iul. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate