Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Agar.io

Rating:
7,8
(17.475 voturi)
Publicat:
iunie 2015
Ultima actualizare:
iulie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Clasificare:
Pagini Wiki:

Încearcă unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer cu Agar.io. Agario este un joc MMO distractiv și captivant, în care trebuie să mănânci sau să fii mâncat în timp ce te străduiești să domini lumea celulelor colorate. Jocul are doar două reguli simple de urmat: 1) poți consuma doar ținte care sunt mai mici decât tine pentru a evolua și 2) trebuie să lași la o parte obiectele mai mari sau vei muri. Începe să te deplasezi prin grilă și încearcă să prinzi toate micile pete de culoare. Mănâncă și crește, împarte-te și înmulțește-te și stăpânește lumea.

Încearcă să te faci mai mare și să creezi cea mai mare celulă. Utilizatorii au reflexe excelente și continuă să se miște în timp ce evită inamicii. Fă celula să mănânce micile puncte colorate pentru a crește. Cucerește arena Agar.io și devorează alți jucători în acțiunea multiplayer agitată.

Agar.io are acum și un mod Battle Royale, pe care îl poți găsi aici. Este absolut uimitor!

UPDATE: Dacă îți place Agario, ar trebui să încerci neapărat și celelalte jocuri .io, cum ar fi Paper.io și Krunker!

Data lansării

Aprilie 2015

Platforme

  • Browser web
  • Aplicație iOS
  • Aplicație Android

Dezvoltator

Agar.io este dezvoltat de Matheus Valadares, un dezvoltator brazilian, care avea doar 19 ani când a dezvoltat jocul!

Caracteristici

  • Joc .io cu ritm rapid pentru a mânca celule mai mici și a deveni mai mare
  • Patru moduri de joc, inclusiv Battle Royale
  • Un sistem de conturi
  • Poți juca cu prietenii tăi în aceeași arenă
  • Se poate juca pe ecran complet

Istoria jocului

Lansare

Matheus Valadares a anunțat Agar.io pe 4chan pe 28 aprilie 2015. Matheus, un dezvoltator brazilian în vârstă de 19 ani, a scris jocul în câteva zile folosind JavaScript și C++. Jocul a fost anunțat fără un nume, iar utilizatorii trebuiau să se conecteze la adresa IP a lui Valadares pentru a se juca.

Abia mai târziu, numele "Agar.io" a fost sugerat de un utilizator anonim de pe 4chan. Matheus a continuat să adauge noi caracteristici jocului, iar o săptămână mai târziu, Agar.io a intrat în Steam Greenlight.

Recenzii inițiale

În prima fază, feedback-ul privind lansarea jocului a fost mixt. Unii au laudat jocul pentru simplitatea și mecanica sa de joc. Fanii jocului chiar au descris jocul ca fiind "o bună abstractizare a competiției acerbe de supraviețuire a celui mai adaptat pe care o vezi uneori la nivel microscopic." Cu toate acestea, au existat și critici care au vizat gameplay-ul simplu. Acestea s-au referit în principal la repetitivitate și la comenzile versiunii mobile. Tom Christiansen de la Gamezebo a declarat că jocul nu i-a putut capta atenția și că, în general, a fost foarte repetitiv.

Succesul jocului

Cu toate acestea, Agar.io a devenit rapid un succes, în principal pentru că a fost frecvent propagat prin intermediul rețelelor de socializare și a fost difuzat pe Twitch.tv și YouTube. Versiunea mobilă a jocului a fost descărcată de peste zece milioane de ori în prima săptămână, iar în 2015, Agar.io a fost cel mai căutat joc video pe Google. În același an, a fost chiar listat ca al cincilea joc din topul celor mai bune jocuri de pe YouTube. Fapt amuzant, Agar.io a fost prezentat și în serialul TV Netflix House of Cards!

Ultima actualizare

19 iul. 2023

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate