Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

DEADSHOT.io

Rating:
9,0
(52.268 voturi)
Dezvoltator:
GoalieSave25
Publicat:
octombrie 2022
Ultima actualizare:
decembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

DEADSHOT.io este un joc online de tip first-person shooter cu mai multe hărți, arme și moduri de joc. Joacă împotriva prietenilor tăi sau a altor jucători din întreaga lume, și conectează-te pentru a debloca mai multe caracteristici!

Cum se joacă

DEADSHOT este un FPS simplu, cu accent pe jocul abil. Apasă pe Play pentru a intra instantaneu într-un joc online pe una dintre cele câteva hărți și moduri de joc. Poți invita un grup de prieteni să se alăture alături de tine!

Concurează cu alți jucători pentru a te situa în fruntea clasamentului și a deveni un jucător profesionist în FPS, dominând jocul. Poți personaliza setările în detaliu pentru a te asigura că găsești o modalitate confortabilă de joc și pentru a obține un avantaj în fața adversarilor tăi.

Când ai un cont, poți să te autentifici și să achiziționezi arme noi și alte obiecte din magazin, care vor fi apoi stocate în dulapul tău.

Alte Jocuri Asemănătoare

Îți place să joci jocuri FPS? Există multe altele pe care le poți verifica. Pentru mai multe jocuri online de tip shooter, verifică titlurile populare Fields of Fury și Mini Royale.

Data Lansării

Octombrie 2022

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de GoalieSave25.

Platformă

Browser web

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate