Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

DEADSHOT.io

Rating:
8,9
(526.923 voturi)
Dezvoltator:
GoalieSave25
Publicat:
octombrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

DEADSHOT.io este un joc online de ├«mpu╚Öc─âturi la persoana ├«nt├ói, care con╚Ťine mai multe h─âr╚Ťi, arme ╚Öi moduri de joc. Joac─â ├«mpotriva prietenilor t─âi sau a altor juc─âtori din ├«ntreaga lume ╚Öi conecteaz─â-te pentru a debloca mai multe caracteristici!

Cum se joac─â

Juc─âtor priceput

DEADSHOT este un joc FPS bazat pe pricepere, care urmeaz─â pa╚Öii marilor jocuri competitive FPS precum CS:GO. F─â clic pe "play" pentru a intra instantaneu ├«ntr-un joc online pe una dintre cele c├óteva h─âr╚Ťi ╚Öi moduri de joc. Po╚Ťi invita un grup de prieteni s─â se al─âture al─âturi de tine! Dac─â dore╚Öti s─â joci un anumit mod sau o anumit─â hart─â, po╚Ťi s─â te al─âturi unui joc personalizat sau s─â-╚Ťi creezi propriul joc.

Al─âtur─â-te unor diverse moduri de joc

Exist─â mai multe moduri de joc ├«n DEADSHOT.io pe care le po╚Ťi savura. Acestea sunt:

  • FFA - Free for All, toat─â lumea este inamicul t─âu.
  • TDM - Team Deathmatch, dou─â echipe se lupt─â pentru cel mai mare scor.
  • Hardpoint - Similar cu TDM, dar echipa c├ó╚Ötig─âtoare este determinat─â de c├ót timp membrii echipei stau pe o zon─â desemnat─â.
  • KC - Kill Confirmed - Colecteaz─â pl─âcu╚Ťele de identificare de la mor╚Ťi ╚Öi atinge o anumit─â cantitate pentru a c├ó╚Ötiga jocul.
  • Domination - Un mod bazat pe echip─â ├«n care te lup╚Ťi pentru a captura punctele desemnate.
Fii ├«n fruntea clasamentului Concureaz─â cu al╚Ťi juc─âtori pentru a fi ├«n fruntea clasamentelor ╚Öi a deveni un juc─âtor profesionist FPS, domin├ónd jocul. Po╚Ťi personaliza set─ârile ├«n detaliu pentru a te asigura c─â g─âse╚Öti o modalitate confortabil─â de a juca ╚Öi pentru a ob╚Ťine un avantaj asupra adversarilor t─âi. C├ónd ai un cont, po╚Ťi s─â te autentifici ╚Öi s─â cumperi arme ╚Öi alte obiecte din magazin, care vor fi apoi stocate ├«n dulapul t─âu.

Mai multe jocuri asem─ân─âtoare

├Ä╚Ťi place s─â joci jocuri FPS? Exist─â multe altele pe care s─â le verifici. Pentru mai multe jocuri cu ├«mpu╚Öc─âturi online, verific─â popularul Krunker.io ╚Öi Shell Shockers.

Data lans─ârii

Octombrie 2022

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de GoalieSave25.

Platform─â

Browser web

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate