Jocuri cu Barbie

Fă-o pe Barbie să fie un icon al modei, în cadrul jocurilor cu Barbie! Aranjează-i machiajul și alege cele mai noi ținute la modă care să o însoțească în aventurile ei.

Jocuri cu Barbie cu ținute

Este timpul ca Barbie și Ken să lase în urmă casa lor de vis și să pornească în aventuri. Dar mai întâi, trebuie să-i faci să arate de milioane! Joacă Barbie and Ken Famous Couples Costumes și dă-le un aspect care să te lase cu gura căscată.

Gândește-te la ziua cea mare a lui Barbie ce urmează să sosească și pregăteste-o pentru căsătorie în Bridezilla Barbie. Alege dintr-o varietate mare de mascara, contur de ochi și rujuri pentru a o face să arate ca o prințesă în ziua nunții. 

Dacă vrei să o transformi pe Barbie într-o regină a frumuseții și să o îmbraci cu cele mai noi ținute la modă, joacă Year Round Fashionista: Barbie.

Mai multe jocuri despre modă!

Dacă îți place să joci jocuri cu Barbie, atât noi cât și vechi, atunci îți vor plăcea cu siguranță multe jocuri din aceste categorii:

Care sunt Jocuri cu Barbie?

Jocurile cu Barbie îți aduce în prim plan păpușile tale favorite Barbie și regine ale frumuseții! În aceste jocuri cu Barbie, îi poți alege ținutele astfel încât să strălucească! Nu uita să-i realizezi machiajul și să-i alegi rochii uimitoare pentru ca Barbie să fie o fashionistă perfectă.

Iti oferim 10 din cele mai bune jocuri cu barbie gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-10, inclusiv Barbie Monster High Halloween, Barbie Beauty Bath, Barbie Date Crashing, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult