Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Lupte

Luptele corp la corp

Atunci când este vorba de jocuri cu lupte și bătăi, lumea se gândește la luptele corp la corp. În aceste jocuri cu lupte, este vorba de lupte 1-la-1 între doi luptători experimentați.

Dacă îți place acest stil de meciuri 1-la-1 MFS: MMA Fighter este un loc numai bun pentru a-ți testa măiestria, într-o arenă MMA profesională. Dacă ești fanul luptelor sângeroase și nemiloase, Ultimate Mortal Kombat 3 este o versiune actualizată a clasicelor jocuri cu bătăi, atât singleplayer cât și multiplayer.

Printre jocurile Beat Em' Up ("Omoară-i în bătaie") care se încadrează de asemenea în această categorie, se numără Streets of Rage, dar și Cyber Rage Retribution, un joc de science fiction din genul Beat Em' Up ("Omoară-i în bătaie"). Poți înfrunta valuri de adversari în Hero Street Fight și Double Dragon!

Jocuri online cu înfruntări

Vrei să joci jocuri cu lupte online? Te poți alătura unui scandal masiv în Brawls.io, să-ți antrenezi personajul și să-l faci mai puternic. Pentru confruntări de tip multiplayer în care sunt implicați căpcăunii verzi, nu ezita să te arunci în mlaștină și să lupți contra altor personaje de tip Shreks, în Shrek.fun.

Mai multe jocuri cu lupte

Răsfoiește întreaga colecție de jocuri cu lupte pentru mai multe astfel de jocuri, de la wrestling la împușcături.

Cele mai vândute franchize, precum Street Fighter, Tekken și Mortal Kombat au conturat jocurile cu bătăi și au contribuit la apariția unor sub-genuri ingenioase.

Există și jocuri amuzante cu lupte, precum Kuja, în care trebuie să fluturi pumnii unui om beat într-un club. Personajele de tip "păpușă de cârpă" fac din acest unul extrem de hazliu. Care ipostază de lupător te prinde cel mai bine? Descoper-o și găsește jocul potrivit!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Lupte?

 1. Wrestle Bros
 2. Mr. Dude: King of the Hill
 3. Monster Life
 4. Drunken Boxing
 5. Striker Dummies
 6. Funny Blade & Magic
 7. Clash of Skulls
 8. Dino World: Merge & Fight
 9. Puppet Fighter 2 Player
 10. Super Bandit RIP

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Lupte disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Wrestle Bros
 2. Mr. Dude: King of the Hill
 3. Stickman Fighting: Super War
 4. Keep Out
 5. Relic Guardians: Arcade

Care sunt Jocuri cu Lupte?

În jocurile cu lupte au loc lupte strânse între personaje. În unele confruntări, se pot folosi arme, artele marțiale și tehnici ale luptelor de stradă. Multe jocuri cu lupte sunt de tip multiplayer, așa că poți juca împreună cu prietenii fie offline, fie online!

Joacă online cele mai bune Jocuri cu Lupte gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Wrestle Bros și multe altele chiar acum!
Arată mai mult