Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Wrestle Bros

Rating:
8,3
(117.590 voturi)
Dezvoltator:
Blue Wizard Digital
Publicat:
iulie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Wrestle Bros este un joc de wrestling profesionist disponibil gratuit pe web. Alegeți dintre diferite personaje și fă tot ce poți pentru a obține victoria în campionate. Dezlănțuie o serie de mișcări de wrestling asupra adversarilor tăi, de la atacuri aeriene la trânteli puternice care zdrobesc oasele. Pregătește-te să domini ringul și să câștigi campionatul, bro!

Cum se Joacă

Alege modul de luptă

Începe jocul Wrestle Bros alegând unul dintre modurile de joc disponibile. Poți juca imediat într-un turneu singleplayer, invita un prieten pentru o partidă cu doi jucători pe același PC sau alătură-te unei lupte online.

Alege-ți bro și personalizează culorile lor

Jocul începe cu patru Wrestle Bros disponibili: Bron Lester, Brogan Paw, Binky Flinch și Rocky Star. Fiecare Wrestle Bro are statistici unice care îți oferă un avantaj sau dezavantaj la începutul meciului. Poți personaliza culorile ținutei lor pentru a-ți crea un stil personalizat ce îi va face pe ceilalți frați geloși!

Intră în ring

Luptă împotriva diverselor bro-uri în ring. Poți executa diverse mișcări de încăierare, cum ar fi suplexul, pentru a entuziasma mulțimea, sau poți lovi și zgudui adversarul cu pumni și lovituri puternice. Folosește obiecte precum scaunele pentru a adăuga insultă la rană și urcă pe coarde pentru a executa trântiri puternice. Când adversarul tău este amețit, fă un salt dublu și imobilizează-l pentru a-l doborî complet.

Aducere de recompense

Primești recompense și poți debloca lucruri noi la fiecare câteva jocuri câștigate. Pe măsură ce progresezi, poți debloca mai mulți luptători și mișcări. Continuă să joci Wrestle Bros pentru a debloca toate suplimentele și pentru a deveni cel mai înfricoșător bro din arenă!

Alte Jocuri Asemănătoare

După ce ai terminat de jucat Wrestle Bros, încearcă și alte jocuri de lupte gratuite ale noastre, avem sute de alte jocuri de jucat. Un joc popular merită încercat, se numește BrutalMania. Dacă dorești să joci mai multe jocuri dezvoltate de Blue Wizard Digital, încearcă și Basket Bros și Soccer Bros!

Data de Lansare

Iulie 2023

Dezvoltator

Wrestle Bros a fost dezvoltat de Blue Wizard Digital.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate