Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Crazy Motorcycle

Rating:
8,7
(56.245 voturi)
Dezvoltator:
AM
Publicat:
iunie 2024
Ultima actualizare:
iulie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Condus
┬╗

Crazy Motorcycle este un joc de conducere ├«n care ├«i ghidezi pe un c─âl─âre╚Ť novice pe o motociclet─â de mare vitez─â p├ón─â la linia de sosire. Navighezi prin nivele pline de suspans, s─ârind peste goluri ╚Öi evit├ónd obstacolele. Fii preg─âtit pentru o accelerare de adrenalin─â pe m─âsur─â ce abordezi provoc─âri palpitante pe drumul c─âtre victorie!

Cum s─â joci Crazy Motorcycle

Crazy Motorcycle combin─â grafica din Minecraft cu mecanica de joc arcade din anii '80. Mi╚Öc─ârile tale sunt limitate la st├ónga, dreapta, sus, jos ╚Öi s─ârituri. Simplu, dar cruciale pentru supravie╚Ťuirea ta pe acest traseu plin de obstacole. De asemenea, ai control asupra volumului (activat / dezactivat). Ah, vremurile bune c├ónd alegerea era mai palpabil─â. Lipsa elementelor inutile nu este un indicator al distrac╚Ťiei ├«n aceast─â curs─â captivant─â cu motociclete ├«n aer.

Scopul jocului este s─â ajungi la linia de sosire evit├ónd obstacolele ╚Öi colect├ónd recompense pentru a-╚Ťi m─âri scorul final. Vei merge ├«n mare parte drept, cu mi╚Öc─âri ocazionale la dreapta ╚Öi la st├ónga pentru a evita coliziunile cu obstacolele sau, mai r─âu, cu pr─âpastia de sub tine, c─âz├ónd de pe pist─â.

Nu po╚Ťi rezista cu o linie dreapt─â, iar chiar ╚Öi la primul nivel, trebuie s─â manevrezi pentru a evita c─âderea inevitabil─â.

Traseul cursei nu este complet liniar, existând pauze cu nimic dedesubt, doar șansa. Aici intervin săriturile tale. Cu cât ecartul este mai mare, cu atât vei avea nevoie de mai multă viteză și săritură pentru a traversa hăul.

Dac─â vezi un ╚Öir de drumuri serpuite ├«n fa╚Ťa ta, cu obstacole ├«n mi╚Öcare, ├«ncetine╚Öte pentru a-╚Ťi p─âstra echilibrul ╚Öi a evita s─â fii ├«mpins de pe pist─â. Cheia ├«n deplasarea obiectelor este s─â te mu╚Ťi ├«mpreun─â cu ele, chiar dac─â ajungi aproape de margine. Nu toate obiectele pot fi s─ârite.

Capteaz─â steagurile ro╚Öii de-a lungul drumului - steagurile ro╚Öii ├«n acest joc sunt un lucru bun - ╚Öi ├«╚Ťi vor cre╚Öte scorul.

Mai Multe Jocuri ca Acesta

Preg─âte╚Öte-te ╚Öi exploreaz─â mai multe dintre jocurile noastre de condus! Moto X3M te va duce ├«ntr-o c─âl─âtorie s─âlbatic─â plin─â de cascadorii indr─âzne╚Ťe cu motociclete ╚Öi trasee provocatoare. Dac─â ├«╚Ťi place s─â faci drifturi, Drift Hunters ├«╚Ťi va permite s─â derapezi cu stil ╚Öi fine╚Ťe pe viraje. ╚śi pentru o abordare distractiv─â, Drift Boss ├«╚Ťi va testa abilit─â╚Ťile de a-╚Ťi cronometra perfect virajele pe trasee dificile.

Data de Lansare

Iunie 2024

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

03 iul. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate