Logo CrazyGames.ro

Little Alchemy 2

21.948
evaluări
9,1
Dezvoltat de  Recloak

Little Alchemy 2 este un joc intuitiv, de combinat, dezvoltat de Recloak. Scopul jocului este de a combina elemente pentru a crea diverse lucruri. Poți începe prin a combina Pământul, aerul, focul și apa pentru a da naștere unor noi elemente. Gândește strategic, cum poți combina elementele. Descoperă peste 700 de elemente și deblochează formula timpului, substanței și a Universului.

Cum se joacă Little Alchemy 2

Pentru a juca Little Alchemy 2, pur și simplu trage de elementele pe care vrei să le combini din meniul din drepta, spre centrul ecranului, după care trage de un obiect peste altul pentru a le îmbina. O combinație validă îți va aduce drept recompensă noi elemente și formule în enciclopedie. Poți utiliza enciclopedia pentru a-ți urmări progresul și pentru a citi despre lucrurile pe care le-ai descoperit.

A fi alchimist înseamnă dezordine, dar din fericire există un buton de "curățenie", în colțul din stânga sus, pe care îl poți folosi pentru a șterge totul de pe ecran. Opțiunea de căutare se află în dreapta sus și est foarte utilă atunci când te pierzi printre creațiile realizate!

Combinații chimice

Recloak actualizează constant jocul Little Alchemy 2 cu noi elemente de combinat. În prezent, sunt peste 700 de elemente.

Unele asocieri ies mai mult în evidență decât altele, dar de regulă sunt mai multe moduri prin care poți obține un nou element. Unele combinații se bazează pe logică, iar altele se bazează pe creativitate și gândire neconvențională. Iată câteva combinații de bază pentru a înțelege cum funcționează Little Alchemy:

Foc + Abur = Aer

Pâmănt + Aer = Praf

Pâmănt + Foc = Lavă

Pâmănt + Lavă = Vulcan

Foc + Rocă = Metal

Acestea sunt toate combinațiile logice. Nu toate combinațiile sunt atât de evidente, cum ar fi că din combinația apă + cal rezultă un hipopotam. Câteodată trebuie să ai un orizont larg pentru a mixa elemente din care nu te aștepți inițial să creezi ceva.

Jocuri similare

Dacă îți place să combini și să amesteci ingrediente, încearcă Final Fharmacy 1 și Doodle God Blitz pentru mai multe jocuri de mixat și potrivit. Pentru și mai multe provocări care să te stimuleze intelectual, navighează prin colecțiile noastre de jocuri științifice și logice.

Caracteristici

  • Peste 700 de elemente de combinat
  • Descoperiri unice
  • Soluții logice și creative
  • Joc și muzică relaxante

Dezvoltator

Recloak dezvoltă Little Alchemy 2. Încearcă și jocul original Little Alchemy, pentru mai multe provocări ingenioase!

Platforme

Acest joc este dezvoltat cu tehnologia HTML5 și este disponibil în web browser, de pe toate dispozitivele (inclusiv de pe dispozitive mobile și tablete).

Întrebări frecvente

Cum poți crea un om în Little Alchemy 2?

Prin combinațiile animal + timp, animal + unealtă, lut + viață, maimuță + timp sau maimuță + unealtă.

Cum creezi timp în Little Alchemy 2?

Trebuie să colectezi 100 elemente pentru a debloca timpul. Nu există altă posibilitate de o obține elementul timp.

Ce reprezintă formula pentru viață în Little Alchemy 2?

Există multe posibilități de a crea viață. Unele din ele ar fi să combini electricitatea cu un lac, ocean, mare sau supă primordială.

Unde pot găsi toate combinațiile din Little Alchemy 2?

Poți da clic pe indiciile din cadrul jocului dacă ești în impas. Sau poți să mergi la pagina oficială de indicii a Little Alchemy.

Ultima actualizare

31 ian. 2023

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate