Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Little Alchemy 2

Rating:
9,2
(31.449 voturi)
Dezvoltator:
Recloak
Publicat:
august 2017
Ultima actualizare:
ianuarie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Little Alchemy 2 este un joc intuitiv de creație online dezvoltat de Recloak. Scopul este de a combina elemente pentru a crea altele noi. Începeți prin amestecarea Pământului, aerului, focului și apei pentru a produce elemente noi. Descoperiți peste 700 de obiecte și deblocați rețete pentru timp, materie și Univers!

Cum se Joacă Little Alchemy 2

Combinați Elementele

Pur și simplu trageți obiectele pe care doriți să le combinați din meniul din dreapta în mijlocul ecranului. Apoi, trageți un obiect peste celălalt pentru a încerca să le combinați.

Urmăriți-vă Rețetele

O combinație validă vă răsplătește cu obiecte noi și vă furnizează rețeta în enciclopedie. Puteți folosi enciclopedia pentru a vă urmări progresul și pentru a citi despre obiectele pe care le-ați descoperit.

Curățați-vă Câmpul de Lucru

Să fii un alchimist poate deveni dezordonat, dar, din fericire, există și un buton de "curățare" situat în partea de sus-stânga pentru a vă curăța câmpul de lucru. Funcția de căutare din partea de sus-dreapta este și ea utilă atunci când pierdeți urma creațiilor voastre!

Combinații de Alchimie

Recloak actualizează în mod constant Little Alchemy 2 cu noi obiecte de creat. În prezent, există peste 700 de obiecte.

Unele combinații vor fi mai evidente decât altele, iar adesea există mai multe moduri de a crea un obiect nou. Unele combinații se bazează pe logica, în timp ce altele necesită mai multă creativitate și gândire neconvențională. Iată câteva creații de bază pentru a înțelege cum funcționează Little Alchemy:

 • Foc + Ceată = Aer
 • Pământ + Aer = Praf
 • Pământ + Foc = Lavă
 • Pământ + Lavă = Vulcan
 • Foc + Piatră = Metal

Toate acestea sunt combinații logice. Cu toate acestea, unele combinații pot părea mai puțin evidente, precum apa + cal, care creează un hipopotam. Uneori, trebuie să gândiți în afara cutiei și să amestecați elemente care nu ar avea de obicei legătură pentru a crea ceva nou.

Sfaturi pentru Little Alchemy

 • Dați clic pe butonul "sugestii" în joc pentru a primi sugestii pentru Little Alchemy
 • Consultați pagina Fandom pentru cunoștințe mai detaliate
 • Combinați elementele în mod creativ - unele combinații au mai mult sens decât altele!

Jocuri Similare

Dacă vă place să combinați materiale și să amestecați ingrediente, verificați jocul Final Fharmacy 1 pentru mai multe amestecuri și combinații. Vedeți și jocurile noastre de Știință și Logica pentru titluri mai provocatoare care să vă pună mintea la contribuție.

Caracteristici

 • Peste 700 de obiecte de creat
 • Descoperiri unice de făcut
 • Soluții logice și creative
 • Gameplay relaxant cu muzică ambientală

Dezvoltator

Little Alchemy 2 este dezvoltat de Recloak. Verificați și jocul original Little Alchemy pentru mai multe provocări creative!

Platforme de Joc Disponibile

Acest joc este dezvoltat în HTML5 și este disponibil în browser, pe orice dispozitiv (inclusiv dispozitive mobile și tablete!).

Ultima actualizare

31 ian. 2023

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate