Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Bile

Despre Jocuri cu bile

Jocul cu mingea este o expresie cu multe semnificații, iar această categorie include "a juca mingea" în orice împrejurare în care acest lucru este posibil. În SUA, a juca mingea se poate referi la a juca baseball.

Oamenii se joacă cu bile de mult timp înainte ca înregistrările istorice să înceapă, dar există dovezi că jocurile cu bile au fost jucate cel puțin până în anul 1650 î.Hr. în Mesoamerica. Există ceva atât de atrăgător în mod inerent în aceste obiecte care se rostogolesc la nesfârșit, încât suntem dependenți de ele de mii de ani!

Cele mai bune jocuri cu bile

Puteți găsi toate cele mai bune jocuri cu bile filtrând pagina după "cele mai jucate". Acest lucru vă va arăta toate jocurile care sunt cele mai populare pe CrazyGames, ceea ce este un bun indiciu despre cât de grozave sunt aceste jocuri cu bile! Utilizând același filtru, puteți vedea și cele mai noi jocuri cu bile.

Soccer Legends 2021 este un exemplu excelent de joc popular cu bile care folosește mecanici simple și distractive pentru a crea o experiență de joc memorabilă. Basket Bros este un joc de baschet similar în stil.

În afara jocurilor sportive, există multe alte jocuri captivante cu obiecte rotunde care se rostogolesc, cad și zboară în diverse direcții! Helix Jump și Crazy Roll 3D sunt două jocuri arcade super distractive pe care merită să le încercați.

Răsfoiți restul acestei secțiuni pentru a găsi multe alte jocuri cu bile gratuite de jucat online. Ca întotdeauna, multe dintre aceste jocuri funcționează atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile!


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Bile gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Crazy Roll 3D și multe altele chiar acum!
Arată mai mult