Logo CrazyGames.ro

Flappy Bird

Rating:
8,0
(49.986 voturi)
Publicat:
februarie 2014
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Flappy Bird este un joc iconic în care trebuie să eviți obstacole, pe masură ce imaginea se derulează. Inițial a fost lansat ca un joc pe mobil, însă ulterior a fost retras de către dezvoltatorul său, și anume Dong Nyugen. Acum, te poți bucura de acest joc captivant, direct din web browser și-l poți juca cu un singur buton.

Flappy Bird în câteva cuvinte

Scenariul jocului Flappy Bird este simplu, captivant, dar și ușor enervant. Apasă pentru a face pasărea să crească și ai grijă ca aceasta să treacă cu bine printre țevi. Dacă eșuezi, vei avea un scor mare care te va face să încerci din nou și să-l depășești.

Joacă-te doar din web browser

Flappy Bird a fost lansat inițial ca un joc pentru dispozitive mobile, însă a fost retras ulterior din magazinele de aplicații. Într-un interviu acordat publicației Forbes, Dong Nguyen, dezvoltatorul jocului Flappy Bird a precizat că a făcut acest lucru din cauza faptului că jocul creează dependență.

Cu toate acestea, poți te poți bucura de jocul original Flappy Bird, gratuit, direct din web browser, de pe un dispozitiv mobil sau desktop!

Legenda Flappy Bird

Flappy Bird a făcut parte dintr-un fenomen ce s-a creat din apariția jocurilor supercasual pentru mobile, numeroase jocuri ce se pot juca dintr-un singur buton fiind lansate. Square Bird și Tap Tap Shots sunt două jocuri excepționale pe care nu trebuie să le ratezi!

Caracteristici

  • Comenzi super simplu de acționat
  • Enervant și captivant
  • Monitorizare scor mare
  • Joc Flappy Bird original

Data lansării

Începutul anului 2014

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi

Fă clic pentru a-ți lua zborul.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate