Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Flappy Bird

Rating:
8,0
(62.757 voturi)
Publicat:
februarie 2014
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Flappy Bird este un joc iconic cu derulare laterală în care trebuie să dai clic pentru a evita obstacolele. A fost lansat inițial ca joc pentru mobil, apoi a fost abandonat de dezvoltatorul său, Dong Nyugen. Astăzi, puteți juca acest joc simplu, dar captivant, cu un singur buton, pe web.

Despre Flappy Bird

Cum se joacă

Modul de joc al lui Flappy Bird este cel mai bine descris ca fiind simplu, captivant, dar ușor exasperant. Apăsați cu atenție pentru a ridica pasărea și pentru a naviga prin golurile în țevile verzi fără a vă prăbuși. Când apare inevitabila prăbușire, veți câștiga un scor pe care îl puteți încerca să-l depășiți la următoarea rundă. Este captivant!

Joacă-l doar pe web

Flappy Bird a fost creat inițial ca un joc pentru mobil, dar mai târziu a fost eliminat din magazinele de aplicații. Într-un interviu pentru Forbes, Dong Nguyen, dezvoltatorul Flappy Bird, a citat natura addictivă a jocului ca motiv pentru retragerea sa din magazine.

În ciuda acestui fapt, puteți încă juca versiunea originală a lui Flappy Bird gratuit în browserul web folosind un dispozitiv desktop sau mobil!

Mostenirea lui Flappy Bird

Flappy Bird a fost parte a unei revoluții timpurii în jocurile mobile hiper-casuale. De atunci au fost lansate multe jocuri simple cu un singur buton și cu derulare laterală. Jocul a dat naștere la numeroase replicații, clone și jocuri parodii care au dus conceptul la noi niveluri.

Puteți găsi jocuri care utilizează acest concept de a menține în sus un obiect sau animal oriunde pe CrazyGames. Jocuri populare precum Tap Tap Shots și Square Bird. Cu toate acestea, chiar înainte de Flappy Bird, existau jocuri clasice similare, precum Copter, pe care oamenii le puteau juca gratuit pe web.

Caracteristici

  • Mecanici incredibil de simple
  • Enervant, dar captivant
  • Urmarirea scorului maxim
  • Flappy Bird original

Data lansării

Începutul anului 2014

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Comenzi

Fă clic pentru a-ți lua zborul.

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate