Bonk.io

62.684
evaluări
9,1

Bonk.io este un joc .io online, în care joci alături de maxim opt jucători. Scopul jocului este de a-ți înfrânge adversarii împingându-i spre obiecte mortale (sau înafara hărții). Sau poți privi cum jucătorii și-o fac cu mâna lor. Ultima persoană rămasă în joc, câștigă.

Cum se joacă Play Bonk.io

Elemente de bază

Opțiunile de joc ușor accesibile îți permit să joci bonk.io de îndată. Folosește tastele săgeți pentru a te deplasa și tasta X pentru a face cercul tău mai greu de împins. Scopul principal este de a înlătura toți ceilalți jucători de pe hartă sau de a le cauza destule deteriorări încât aceștia să explodeze.

Lovește-ți inamicii folosindu-te de sărituri, ține apăsată tasta X pentru a câștiga în greutate și a mișca platforme de obiecte. Pe măsură ce joci, te vei obișnui cu mecanica jocului. Fiecare joc are o provocare diferită - trebuie să fii în alertă și să analizezi situația rapid.

Personalizarea

Personalizează-ți personajul (cercul) după placul inimii și luptă cu până la trei alți jucători în una din cele peste o sută de hărți diferite. Îți poți crea propria harta Bonk.io folosind editorul de niveluri.

Mai multe astfel de jocuri

Câteva titluri populare de jocuri de fizică includ Stickman Supreme Duelist 2 și Tug the Table

Caracteristici

  • Meciuri care se desfășoară în ritm alert și care dau dependență
  • Moduri diferite de joc pentru a avea parte de provocări mereu fresh
  • O comunitate online activă, din 2016
  • Creează-ți propria hartă pe care să o joace și alții!

Dezvoltator

Bonk.io este dezvoltat de Chaz, un dezvoltator din Londra care este creatorul jocurilor Tiny Tanks, Project Gungame ș multe altele.

Data inițială a lansării

Septembrie 2016

Platforme

Web browser (HTML5)

Tur video

Comenzi

Folosește tastele săgeți pentru a te deplasa.

Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate