Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Bonk.io

Rating:
8,9
(80.757 voturi)
Publicat:
august 2016
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Descriere

Bonk.io este un joc online de fizică .io în care concurezi cu până la opt jucători. Scopul este să îți învingi adversarii împingându-i în obiecte mortale (sau în afara hărții). În mod alternativ, poți urmări cum jucătorii fac acest lucru singuri. Ultima persoană care rămâne în picioare câștigă.

Cum se joacă Bonk.io

Nivel de bază

Opțiunile de joc rapid te lasă să joci bonk.io imediat. Folosește tastele săgeată pentru a te deplasa și tasta X pentru a-ți face cercul mai greu de împins. Scopul principal este să împingi adversarii tăi de pe hartă sau să le cauzezi suficiente distrugeri pentru a-i face să explodeze.

Lovindu-ți dușmanii folosind săriturile tale și mișcându-te și ținând apăsată tasta X pentru a câștiga greutate și a muta platformele de obiecte. Pe măsură ce joci, te vei obișnui cu mecanicile jocului. Fiecare nivel are o provocare diferită, astfel încât trebuie să fii atent și să evaluezi rapid situația.

Personalizare

Poți personaliza personajul tău (cercul) în orice fel dorești și lupta împotriva altor trei persoane în una dintre sutele de hărți personalizate create de alți jucători. De asemenea, poți crea propriile hărți Bonk.io folosind editorul de niveluri.

Alte Jocuri Asemănătoare

Jocurile noastre de fizică includ o selecție largă de jocuri în care fizica este piatra de temelie a gameplay-ului lor. Stickman Supreme Duelist 2 este un joc popular în această categorie. Pentru mai multe bătălii online, există și alte titluri populare pe care merită să le joci, cum ar fi Snake.io și Ev.io.

Caracteristici

  • Meciuri multiplayer captivante și rapide
  • Diverse moduri de joc pentru provocări proaspete
  • O comunitate online activă din 2016
  • Creează-ți propriile hărți personalizate pentru ca alții să le joace!

Dezvoltator

Bonk.io este dezvoltat de Chaz, un dezvoltator de jocuri cu sediul în Londra, care a creat anterior jocul Tiny Tanks.

Prima Dată de Lansare

Septembrie 2016

Platforma

Browser web (HTML5)

Comenzi

Folosește tastele săgeți pentru a te deplasa.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate