Logo CrazyGames.ro

Color Galaxy

12.580
evaluări
8,9
Developed by  Superinstant

Color Galaxy este un joc .io casual în care trasezi culori pentru a-ți extinde teritoriul în una din multele arene cu teme amuzante. Deblochează noi mașini, picturi și modele folosind aurul câștigat și completează diverse misiuni pentru a colecta recompense zilnice!

Caracteristici

Extinde-ți colorata galaxie

Plimba-te și fă o buclă înapoi pentru a construi teritoriul cu câte o culoare pe rând. Găsește-ți stilul prin personalizarea culorilor. Folosește o strategie unică de a construi ceva măreț și colorat care să domine lumea.

Surprinde-i pe ceilalți jucători

Când un jucător este înafara teritoriului său fără a se afla pe o rețea conectată, poți să-i strivești rețeaua pentru a-i doborî pe toți care fac parte din ea. Fă o buclă înapoi peste terenul altor jucători pentru a-l cuceri.

Fii un personaj special

Cumpără noi vehicule pentru a cuceri arena. Personalizează-ți simțurile pentru a-ți marca teritoriul într-un stil colorat și aparte. De asemenea, poți cumpăra autocolante, lucruri pentru evenimente și alte lucruri unice din magazin.

Completează misiuni zilnice

Colectează aur din fiecare partidă și completează misiuni zilnice pentru a primi recompense. Fiecare zi în care joci Color Galay te aduce cu un pas mai aproape de marele premiu.

Descoperă celelalte jocuri IO de top, precum Snake.io și Smash Karts, pentru mai multă acțiune multiplayer.

Data lansării

Octombrie 2022

Dezvoltator

Superinstant a dezvoltat Color Galaxy.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Ultima actualizare

08 nov. 2022

Comenzi

Clic și trage butonul stânga pentru a face mașina să se deplaseze.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate