Cyber Cars Punk Racing

63.192
evaluări
9,1

Cyber Cars Punk Racing este un joc 3D de condus, cu mașini și teme futuriste. Jocul îți prezintă super vehicule, orașe neon și multe moduri de joc. 16 supermașini, 60 piste de curse, 2 jucători, 1 zona free ride, zona Hot Pursuit și un teren de luptă vă așteaptă să le încercați. În cadrul acestui joc, poți să-ți cumperi mașina și să te dezvolți astfel încât să concurezi cu o formă de inteligență artificială sau să conduci după bunul tău plac.

Moduri de joc

Career

Există multe zone în care poți să-ți testezi abilitățile de pilot de curse. Acestea sunt: "Race", "Against Time", "Stunt", "CheckPoint" și "Fly Parkour". Atunci când o cursă ia sfârșit, vei primi stele în functie de gradul de completare al acesteia. În modul "career" numărul maxim de stele pe care le poți primi este de 160. În modul "Race" există 12 piste de curse. Te intreci cu 7 concurenți cu inteligență artificială și dacă reusești să ajungi în primii trei la sfârșitul cursei, vei avea dreptul de a participa la următoarea cursă. De îndată ce cursa a luat sfârșit, vei căștiga bani în funcțe de cât de repede ai terminat-o. Ba mai mult, punctele obținute pentru drifturi și cascadorii se vor transforma de asemenea în bani. În modul "Time Against", participi la o cursă contracronometru. În total, există 12 piste de curse. Când ajungi la linia de sosire, o vei putea evalua în funcție de momentul în care ai ajuns. Aici vei primi puncte pentru evaluare. Cu acestea vei putea să-ți cumperi noi mașini sau chiar supermașini. În modul "Stunt" trebuie să ajungi la linia de sosire prin efectuarea unor cascadorii de-a lungul a 12 piste special create. Ca să ajungi la linia de sosire la timp, fără să-ți fi pierdut echilibrul presupune să ai talent.În modul "Check Point" va trebui să termini cursa prin depășirea obstacolelor de-a lungul celor 12 piste special realizate. În modul "Fly Parkour", trebuie să încerci să stai inafara traseului, atingând viteze uimitoare. Poți să achizitionezi noi vehicule cu stelele obținute în modul "Career". Totodată, cu banii câștigați, îți poți cumpăra mașini noi cărora să le crești puterea motorului.

Free Ride

Fii pregătit pentru a conduce într-un oraș mare. Zona de free ride are clădiri înalte, străzi largi, zone pentru cascadorii și multe alte zone fascinante. De asemenea, există 60 de pietre prețioase ascunse în oras, pe care, dacă le găsești, îți poți procura vehicule noi. La masa Recompenselor ("Reward"), care se deschide la fiecare 180 secunde, câștigi bani pe baza punctelor acumulate din drifturile și cascadoriile efectuate. Dacă aștepti 180 secunde, vei primi recompense substanțiale. Când numărul cheilor acumulate atinge un anumit nivel, vehiculul tău va putea functiona in modul automatic.

Hot Chase

Poliția urmărește mașini și vrea să te prindă? Ești pregătit pentru o asemenea cursă? În acest mod de joc, există valoarea "HP". Pagubele pe care le produci în încercarea de a scăpa de poliție vor duce la o scădere a valorii "HP". Așa că încearcă să stai cât mai departe de poliție. Fii atent, căci polița va fi mereu pe urmele tale. Atunci când valoarea "HP" este 0, vei fi prins. Polițiștii te arestează. Pentru a crește nivelul valorii "HP", apasă pe butonul care indică "Extra HP". Acesta va fi disponibil pentru o scurtă perioadă de timp, atunci când valoarea hp este 0.

Battle Arena

Pregătește-te să participi la o luptă crâncenă, unde 8 piloți de curse se vor întrece și-și vor demonstra abilitățile pe pista de curse special creată pentru această competiție. Există trei abilități speciale: "Damage X5", "HP +25" și "SHIELD", pe care le poți căpăta chiar dacă te lovești de adversari. Ultimul concurent aflat în cursă câștigă. În acest mod, vehiculele fac tot posibilul să se lovească și să explodeze. Fiecare vehicul are 100 HP, iar atunci cand valoarea HP ajunge la 0, vehiculul explodează. Concurenții a căror valoare HP este zero sunt excluși din cursă. Valoarea HP + 20 crește atunci cand faci alt concurent să explodeze. La finalul cursei, există recompense pentru evaluare, însă trebuie să fii în top 3 ca să le primești. Hai să ne avântăm pe teren și să câștigăm cursa.

2 Jucatori

Poți concura cu prietenii, de pe același computer, având la dispiziție jumătate de ecran. Arată-le cine este cel mai bun șofer.

Caracteristici

 • Teme futuriste
 • Mod 2 Jucători
 • Oraș tip neon
 • Curse captivante având drept adversar inteligența artificială
 • Elemente realiste de joc
 • Varietate mare de mașini de curse din care să alegi
 • O lume imensă și deschisă
 • Ecran complet

Data lansării

Noiembrie 2020

Dezvoltator

Özgür Aydın a realizat acest joc.

Platforme

Web browser

Tur video

Comenzi Jucator 1

 • Condu: tastele săgeți sau tastele WASD
 • Nitro: tasta N
 • Camera: tasta C

Comenzi Jucator 2

 • Te miști: tastele WASD
 • Nitro: tasta T
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate