Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Draw Crash Race

Rating:
9,2
(128.430 voturi)
Dezvoltator:
Andrey Melnikov
Publicat:
iunie 2023
Ultima actualizare:
iulie 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Clasificare:

Draw Crash Race este un joc casual în care îți desenezi propriul vehicul și te întreci cu el în 3D. Folosește-ți abilitățile de desenare pentru a construi un motor robust și rapid pentru a-l aduce pe piste. Cursele sunt pline de tot felul de obstacole pe care trebuie să le eviți.

Cum să joci

Desenează un supercar

Folosește-ți abilitățile de desenare pentru a crea o mașină solidă conectând roțile la scaunul pilotului și adăugând orice efecte aerodinamice! Nu există o modalitate corectă de a-ți construi mașina, dar ai în vedere că este destul de fragilă. Experimentează cu diferite forme pentru a vedea ce funcționează cel mai bine.

Concurează împotriva altor piloți pe trasee pline de obstacole. Boosterele verzi îți oferă viteză suplimentară și te ajută să ajungi la linia de sosire. Dar capcanele cu țepi și alte dispozitive periculoase pot distruge motorul tău fragil într-o singură lovitură.

Îmbunătățește-ți abilitățile

Pregătește-te pentru curse la mare viteză, dar fii precaut! Mașina ta în format wireframe este destul de fragilă și se poate rupe ușor. Folosește aurul pe care l-ai câștigat din cursele anterioare pentru a-ți îmbunătăți durabilitatea, cerneala și viteza. Cu cât ai mai multă cerneală, cu atât poți adăuga mai multe piese la mașina ta de curse. Pe fiecare pictogramă de upgrade există un ecuson care indică nivelul de upgrade.

Alte Jocuri Asemănătoare

Verifică și mai multe dintre jocurile de desen pentru mai multe jocuri similare cu Draw Crash Race! Car Drawing este un titlu similar în care desenezi mașini și le conduci peste obstacole. Un alt joc popular de desen de verificat este Scribble.

Data lansării

  • Octombrie 2022 (Android)
  • Iunie 2023 (WebGL)

Dezvoltator

Acest joc a fost dezvoltat de Andrey Melnikov.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android

Ultima actualizare

07 iul. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate