Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Draw Crash Race

Rating:
9,3
(70.995 voturi)
Dezvoltator:
Andrey Melnikov
Publicat:
iunie 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Clasificare:

Draw Crash Race este un joc casual în care îți desenezi propriul vehicul și te întreci cu el în 3D. Folosește-ți abilitățile de desenare pentru a construi un motor robust și rapid pentru a merge pe pistă. Cursele sunt pline de tot felul de obstacole pe care trebuie să le eviți.

Cum se joacă

Concurează împotriva altor concurenți în timp ce navighezi pe piste pline de obstacole. Folosește-ți abilitățile de desenare pentru a crea o mașină robustă, conectând roțile la scaunul pilotului și adăugând orice altceva în plus pentru aerodinamică!

Pregătește-te pentru curse de mare viteză, dar fii prudent! Mașina ta în fir cadru este destul de fragilă și predispusă la rupere. Desenează-ți mașina cu precizie și pregătește-te pentru momente antrenante când cucerești piste provocatoare în Draw Crash Race!

Mai multe jocuri de acest gen

Verifică și mai multe dintre jocurile de desenare noastre pentru mai multe jocuri similare cu Draw Crash Race! Car Drawing este un titlu similar în care poți desena mașini și să le conduci peste obstacole. De asemenea, poți desena piste în clasicul Line Rider!

Data lansării

  • Octombrie 2022 (Android)
  • Iunie 2023 (WebGL)

Dezvoltator

Jocul a fost dezvoltat de Andrey Melnikov.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android

Ultima actualizare

07 iul. 2023

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate