Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

DualForce Idle

Rating:
9,3
(31.264 voturi)
Dezvoltator:
nerdError
Publicat:
decembrie 2020
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)

DualForce Idle este un joc inteligent care combină jocul idle și tower defense. Faceți clic pe monștri pentru a genera bani pentru upgrade-uri și turele. Este singurul joc de apărare a turnului în care încercați în mod activ să faceți inamicii mai puternici!

Cum se joacă

Eliminați bestiile

Faceți clic pe monstru pentru a-l omorî și pentru a obține monede. Puteți folosi monedele pentru a cumpăra tot ce aveți nevoie pentru a genera mai multe monede. Totul se rezumă la a face monede. Cumpărați monștri și îmbunătățiți-le viața pentru a obține mai mulți bani pe omor. Îmbunătățiți turnurile pentru a produce mai multe daune. Înțelegeți ideea.

Cheltuiți monedele

Sunt disponibile 6 categorii de cumpărături, una rămânând un mister până la un anumit punct în joc. încă de la începutul jocului, veți putea folosi deblocări, monștri, turnuri și modul de construcție pentru a cumpăra și îmbunătăți diverse aspecte ale jocului. Opțiunea de renaștere este pentru a începe jocul de la zero cu un bonus, ceea ce este recomandat doar atunci când ați progresat destul de mult în joc.

Deblocarea misterelor

Fiecare secțiune oferă o selecție extinsă de upgrade-uri disponibile, dintre care unele sunt blocate până când avansați mai mult în joc. Continuați să omorâți monștri, făcându-i intenționat mai puternici, și în cele din urmă veți debloca toate secretele acestui joc.

Explorați mai multe caracteristici interesante

DualForce Idle oferă o gamă de opțiuni și vă permite să salvați jocul și să încărcați datele salvate dintr-un fișier, care este o caracteristică interesantă pentru un joc de browser din zilele noastre. Dacă sunteți obsedat de statistici de performanță, puteți verifica, de asemenea, toate numerele în secțiunea de statistici.

Alte jocuri similare

După ce ați construit sistemul perfect de creștere a monștrilor în DualForce Idle, verificați sute de alte jocuri idle gratuite. Două alte alegeri populare sunt Idle Breakout și Tiny Fishing.

Data lansării

Decembrie 2020

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de nerdError.

Platformă

Browser web

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate