Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Ev.io

Rating:
9,1
(231.156 voturi)
Dezvoltator:
eviocontact
Publicat:
iulie 2021
Ultima actualizare:
decembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Ev.io este un joc FPS multiplayer amplasat într-o arenă futuristă. Jocul prezintă desene tactice similare cu Halo, Destiny și Quake. Aveți diferite arme și abilități pe care le puteți folosi în avantajul dumneavoastră pe câmpul de luptă. Faceți clic pentru a sări direct în luptă!

Cum se joacă

Pentru a juca Ev.io, faceți pur și simplu clic pentru a fi adăugat aleatoriu într-un joc. Vei putea juca în jocuri de deathmatch pentru toți și deathmatch pe echipe.

Niveluri

Există diverse niveluri inspirate de știință-ficțiune în Ev.io. Folosiți arhitectura futuristă în avantajul dumneavoastră tactici. Săriți de două și de trei ori pentru a ajunge în locuri înalte și a surprinde adversarii cu un atac de sus.

Arme

Există o gamă variată de arme în Ev.io. Aveți trei arme implicite posibile. Vedeți mai jos cum să vă schimbați armele implicite. Când sunteți în joc, există arme răspândite pe hartă în anumite puncte specifice. Există puști cu lunetă, lansatoare de rachete și alte arme care vă oferă un avantaj.

Abilități

Ev.io prezintă un arbore simplu de abilități care acoperă înălțimea de săritură, muniția, teleportarea, rezistența și viteza de reîncărcare. Puteți, de asemenea, să vă schimbați arma implicită din pagina de abilități.

Jocuri IO similare

Ev.io face parte dintr-o nouă generație de jocuri FPS online bazate pe browser. Aceste jocuri shooter gratuite sunt adesea tactice, rapide și au lupte de apropiere.

Alte jocuri IO populare în acest gen includ Shell Shockers și Krunker. Aceste jocuri de împușcături gratuite bazate pe browser au același gameplay de bază, dar stilul lor unic. Navigați prin jocurile FPS noastre pentru mai multe!

Data lansării

Ianuarie 2021

Platformă

Browser web

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate