Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Ev.io

Rating:
9,2
(178.515 voturi)
Dezvoltator:
Publicat:
iulie 2021
Ultima actualizare:
decembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Ev.io este un joc FPS multiplayer amplasat într-o arenă futuristă. Jocul prezintă un design tactic al nivelurilor asemănător cu Halo, Destiny și Quake. Aveți diverse arme și abilități pe care le puteți folosi în avantajul dumneavoastră pe câmpul de luptă. Faceți clic pentru a sari direct în luptă!

Cum se joacă

Pentru a juca Ev.io, faceți pur și simplu clic pentru a fi adăugat aleatoriu într-un joc. Vei putea juca în jocurile free-for-all deathmatch și team deathmatch.

Niveluri

Există diverse niveluri inspirate de science-fiction în Ev.io. Folosiți arhitectura futuristă tactica în avantajul dumneavoastră. Sari de două și trei ori pentru a ajunge în locuri înalte și surprindeți-vă adversarii cu un atac de deasupra.

Arme

Există o gamă variată de arme disponibile în Ev.io. Aveți trei arme implicite posibile. Vezi mai jos cum să-ți schimbi armele implicite. Odată ce sunteți în joc, veți găsi arme răspândite pe hartă în puncte specifice. Există puști cu lunetă, lansatoare de rachete și alte arme care vă pot oferi un avantaj.

Abilități

Ev.io oferă un arbore simplu de abilități care acoperă înălțimea saltului, muniția, teleportarea, rezistența și viteza de reîncărcare. Puteți, de asemenea, să vă schimbați arma implicită de pe pagina abilităților.

Jocuri IO similare

Ev.io face parte dintr-o nouă generație de jocuri FPS online bazate pe browser. Aceste jocuri gratuite de împușcături sunt adesea tactice, rapide și includ lupte corp la corp.

Alte jocuri io populare în acest gen includ Kirka și Krunker. Aceste jocuri de împușcături gratuite bazate pe browser au același gameplay de bază, dar stilul lor unic. Răsfoiți jocurile noastre FPS pentru mai multe opțiuni!

Data lansării

Ianuarie 2021

Platformă

Browser web

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate