Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Fish Eat Getting Big

Rating:
8,6
(99.657 voturi)
Dezvoltator:
RHM Interactive
Publicat:
iunie 2023
Ultima actualizare:
septembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Fish Eat Getting Big este un joc arcade captivant în care înoți în jurul oceanului, înghițind pești mai mici pentru a crește în dimensiune! Adună-ți prietenii și angajează-te în modul multiplayer local cu până la trei jucători!

Cum se joacă

Vânează peștii din mare

Explorează adâncurile oceanului și întâlnește o varietate largă de specii de pești. Poți înghiți orice pește cu un număr mai mic decât al tău. Dacă încerci să înghiți un pește cu un număr mai mare, vei muri și va trebui să începi din nou.

Crește într-un prădător înfricoșător

Pe măsură ce avansezi, peștele tău va deveni mai fioros, mai mare și mai predător. Continuă să înghiți varii creații acvatice până când încep să apară vietăți marine exotice. Poți continua să înghiți orice ființă vie din ocean până când faci o greșeală și mori.

Cumpără și upgradează skin-uri

De fiecare dată când mori, vei câștiga aur pe care îl poți folosi pentru a cumpăra fundaluri și tipuri noi de pești. Cantitatea de aur câștigată reflectă scorul tău în momentul morții. Există și monede împrăștiate prin mare pe care le poți colecta.

Invită-ți prietenii

Poți aduce până la doi prieteni în joc și luptați-vă pentru a deveni cel mai mare pește din mare! Fiecare jucător poate alege un pește unic și se poate alătura jocului pentru a concura unul împotriva celuilalt.

Mai multe jocuri similare

După ce burta ta este plină cu pește, încearcă și alte jocuri .io populare. S-ar putea să-ți placă să joci și alte jocuri de arenă din această categorie, precum Diep.io și Snake.io.

Data lansării

Iunie 2023

Dezvoltator

Fish Eat Getting Big a fost creat de RHM Interactive.

Platformă

Browser web

Ultima actualizare

01 sept. 2023

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate