Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Goodgame Big Farm

Rating:
8,6
(38.721 voturi)
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Pagini Wiki:

Goodgame Big Farm este un joc de administrare a unei ferme, foarte distractiv. Administrează-ți ferma și devino un fermier de succes! Extinde-te și fă upgrade-uri ca să progresezi. Cultivează și crești animale ca să-ți mărești ferma.

Goodgame Big Farm

Trăieste-ți visul de a locui la țară, într-un mediu liniștit și relaxant. Începe de la zero să-ți construiești ferma, să o îngrijești, să cultivi și să crești animale. Toate aceste îndeletniciri te vor ajuta să câștigi bani.

Administrarea unei ferme este distractivă și are efect terapeutic, dar probabil ca îți dorești mai mult. De aceea, poți opta pentru upgrade-uri mai avansate și îți poți transforma treptat mica ferma într-un imperiu. Progresează, fă upgrade-uri și intră în comunitate ca să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă.

Daca îți plac jocurile de construit, cum sunt cele de administrare ale unei ferme, într-un mediu liniștit și relaxant, la țară, Goodgame Big Farm este un astfel de joc, și poate fi chiar jocul pe care îl căutai.

Agricultura

Agricultura te ajută să câștigi bani într-un mod constant, astfel încât să poți face upgrade-uri. Tot ce ai produs în plus, poți să vinzi.

Poți să crești pui, vaci și porci din care să faci diverse produse și să le vinzi peste tot în lume. Trebuie să ții cont de faptul că realizarea efectivă a produselor necesită perioade diferite de timp, timp în care poți să faci altceva la ferma. Poți de exemplu să strângi ouăle din cuiburi și să faci o plăcintă delicioasă!

Constructii

În Goodgame Big Farm, există mai mult de 45 de construcții și upgrade-uri de care poți beneficia și pe care le poți folosi pentru a-ți extinde ferma. Fiecare nivel va face ca structurile construțiilor să fie mai solide și astfel ferma ta să se extindă! Unele construcții includ mori de vânt, cotețuri sau silozuri. În plus, poți să folosești banii pe care îi câștigi pentru a crea diverse decorațiuni precum fântâni sau plante în jurul fermei.

Comunitate

Mergi la evenimente care îți vor permite să construiești pe insule îndepartate sau alătură-te diferitelor misiuni ca să concurezi cu alți fermieri. Goodgame reprezintă o comunitate înfloritoare de peste 35 de milioane de jucători, de peste tot din lume. Poți să interacționezi și să colaborezi cu alți fermieri sau puteți să discutați ultimele știri ale săptămânii!

Caracteristici

  • Metode avasate de adiministrare a fermei
  • Cultivarea multor tipuri de plante și semințe
  • Creșterea animalelor și vânzarea produselor realizate în exces
  • Extinderea fermei prin extinderea teritoriului și prin realizarea diferitelor upgrade-uri
  • Realizarea construcțiilor specifice fermei și crearea decorațiunilor

Dezvoltator

Goodgame Studios este compania care a dezvoltat Goodgame Big Farm. Aceeași echipa de dezvoltatori a produs și alte jocuri precum Legends of Honor și Goodgame Empire.

Comenzi

  • Click stânga ca să interacționezi cu diverse obiecte și opțiuni din meniu
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate