Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Mergest Kingdom

Rating:
8,7
(92.980 voturi)
Dezvoltator:
Clever Apps
Publicat:
mai 2021
Ultima actualizare:
decembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Mergest Kingdom este un încântător joc de puzzle de combinare care îți permite să-ți construiești propriul regat potrivind diverse resurse în grupuri de 3. Începe construirea regatului tău de basm completând misiuni și potrivind sute de obiecte!

Caracteristici

Extrage și recoltează resurse

Mergest Kingdom oferă sute de obiecte care pot fi combinate în grupuri de 3 pentru a crea obiecte noi. Începi prin combinarea resurselor brute care se transformă în ceva nou - precum o casă. Apoi, casele pot fi combinate pentru a forma o casă mai mare, și așa mai departe. Poți combina orice, de la dragoni la pietre prețioase și copaci!

Explorează și cucerește terenuri noi

Ai libertatea deplină de a-ți construi propriul regat magic așa cum dorești. Explorează terenuri noi pline de creaturi misterioase și resurse noi. Poziționează clădirile și combină obiectele cum dorești. Această lume se întinde la nesfârșit.

Completează misiuni

Jocul îți oferă mai multe misiuni pentru a te menține ocupat, recompensându-te cu aur, pietre prețioase și noi misiuni la fiecare pas. Există și o misiune zilnică care îți oferă recompense în aur și pietre prețioase, așa că asigură-te că revezi pentru a obține misiunea.

Alte jocuri similare

Dacă îți plac jocurile de combinare, verifică aceste titluri de combinare! Merge Cakes este de asemenea un joc popular de combinare în care combini prăjituri pentru a crea unele mai elaborate.

Data lansării

  • Aprilie 2021 (Android și iOS)
  • Mai 2021 (HTML5)

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

10 ian. 2024

Comenzi

Click stânga de mouse și trage.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate