Mergest Kingdom

22.404
evaluări
8,7

Mergest Kingdom este un joc enigmatic încântător în care îți vei construi Regatul prin potrivirea în grupuri de 3 a diverselor resurse. Începe să-ți construiești regatul mult visat prin completarea provocărilor și potrivirea a sute de obiecte!

Caracateristici

Cultivă și culege resursele

Mergest Kingdom îți dezvăluie sute de obiecte care pot fi combinate în grupuri de câte 3 pentru a crea un nou obiect. Vei începe prin a combina materii prime care vor rezulta în obținerea unui lucru nou, cum ar fi o casă. Pe urmă, casele pot fi combinate pentru a obține o casă mai mare și tot așa. Poți combina orice, de la dragoni pana la giuvaieruri și copaci!

Explorează și cucerește noi teritorii

Ai mână liberă în construirea acelui regat magic la care ai visat. Explorează teritorii noi, pline de creaturi misterioase și de resurse noi. Stabilește poziția clădirilor și combină obiecte după bunul tău plac. Ai la dispoziție teritoriu cât vezi cu ochii.

Fă față provocărilor și depășește-le

În joc vei avea de trecut peste câteva încercări, care te vor ține ocupat, dar care te vor recompensa cu aur, pietre prețioase și provocari la tot pasul. Vei avea provocări zilnice pentru care vei primi aur și pietre prețioase, asa ca revino în cadrul jocului pentru a primi noi sarcini.

Alte jocuri asemănătoare

Dacă îți plac jocurile de potrivire, încearcă titluri precum Road Crash, in care vei participa la curse de mașini și vei combina diverse mecanisme pentru a construi o mașină. Merge Cakes este de asemenea un joc popular în care vei potrivi prăjituri pentru a face unele mai complexe și mai mari.

Data lansării

  • Aprilie 2021 (Android și iOS)
  • Mai 2021 (HTML5)

Platforme

  • Web browser (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS

Tur video

Comenzi

Click stânga de mouse și trage.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate