Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Farm Merge Valley

Rating:
8,6
(55.133 voturi)
Publicat:
august 2023
Ultima actualizare:
mai 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Farm Merge Valley este un joc de agricultură casual în care îmbini diverse animale și obiecte pentru a le îmbunătăți. Creșteți culturile și adăugați animale la ferma dvs. în timp ce vă extindeți pe noi terenuri interesante. Descoperiți viața liniștită de fermă la care ați visat întotdeauna, culegând recompensele din diverse provocări.

Cum se joacă

Fuzionează pentru a-ți dezvolta ferma

Construiți viață de fermă perfectă pentru vecinii și animalele voastre prietenoase. Începeți prin fuzionarea culturilor pentru a descoperi noi tipuri de lucruri de cultivat. Puteți crea diverse animale, culturi și materiale pentru a produce bunuri și a repara clădiri.

Nivelul de experiență

Continuați să fuzionezi pentru a câștiga puncte de experiență și pentru a crește nivelul. Veți debloca noi produse și recompense care vă ajută în progresul în joc atunci când urcați nivelul. Creșterea nivelului aduce mai multe caracteristici de joc de care să vă bucurați și zone care vă ajută să vă extindeți ferma.

Îndepliniți comenzile pentru a câștiga bani

Când animalele voastre produc bunuri, le puteți utiliza pentru a fabrica produse de vânzare și a câștiga bani. Puteți utiliza moneda câștigată pentru a achiziționa noi terenuri și a vă dezvolta ferma la noi înălțimi. Veți descoperi noi clădiri de renovat și veți extinde producția pentru a obține recompense monetare mai mari.

Alte jocuri similare

Este posibil să doriți să încercați ceva nou după ce ați terminat Farm Merge Valley. Răsfoiți jocurile noastre de combinare și jocurile de agricultură pentru mai multe experiențe gratuite și distractive. Tower Swap și Tropical Merge sunt două alternative populare.

Caracteristici

  • Îmbinați culturile și animalele pentru a crea obiecte mai valoroase
  • Finalizați diverse sarcini și culegeți recompense pentru munca depusă
  • Extindeți-vă pe noi terenuri pe măsură ce progresati
  • Construiți o fermă frumoasă și auto-susținută

Data lansării

Noiembrie 2022

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

24 mai 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate