Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Grandfather Road Chase: Shooter

Rating:
8,7
(21.446 voturi)
Dezvoltator:
Square Dino
Publicat:
iunie 2024
Ultima actualizare:
iulie 2024
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Grandfather Road Chase Realistic Shooter este un joc de tir palpitant care te provoacă să evadezi din urmăriri neîndurătoare folosind diferite arme dobândite pe parcursul jocului.

Cum s─â Joci Grandfather Road Chase Realistic Shooter

Te afli ├«n spatele unui camion deschis cu un ╚Öofer experimentat care conduce c├ót de repede posibil pentru a evita focul inamic de-a lungul drumurilor lungi ╚Öi deschise. Nu ai unde s─â te ascunzi; ai doar curaj ╚Öi ochirea ta. Acest joc de tip first-person shooter se remarc─â prin grafic─â realist─â ├«n timpul unei urm─âriri de mare vitez─â cu tine ca ╚Ťint─â.

Jocul se desf─â╚Öoar─â prin ochii tr─âg─âtorului ╚Öi pe parcursul diferitelor nivele; ai sarcina de a dobor├« ma╚Öinile care te urm─âresc. Vei fi capabil s─â dobori ma╚Öinile care te ajung din urm─â sau vei sta nemi╚Öcat ├«n timp ce acestea ├«╚Ťi vizeaz─â direc╚Ťia?

Ce Arme Am la Dispozi╚Ťie?

Poate c─â ai o ma╚Öin─â mai slab─â, dar nu e╚Öti lipsit de arsenal. Po╚Ťi manevra AK47-uri, minigun-uri, arunc─âtoare de fl─âc─âri ╚Öi multe altele pentru a dobor├« du╚Ömanii, ├«ns─â nu prime╚Öti acest arsenal complet din start. Acesta se dob├ónde╚Öte prin recompense, care sunt folosite ca moned─â pentru achizi╚Ťionarea de arme noi.

Completeaz─â peste 50 de nivele unice, deblocheaz─â biomi ╚Öi loca╚Ťii, ╚Öi ├«nvinge to╚Ťi ╚Öefii pentru a experimenta nebunia absolut─â pe ╚Öosea!

Sfat

Dac─â nu tragi cu arma, vei r─âm├óne probabil ├«n siguran╚Ť─â deoarece focul adversarilor poate fi u╚Öor evitat. Cheia pentru a te distra cu jocul este s─â-╚Ťi upgradezi armele atunci c├ónd ai acumulat suficiente resurse pentru acest lucru. Schimbarea ├«ntre arme adaug─â un nivel de complexitate ╚Öi entuziasm jocului.

Alte Jocuri Asem─ân─âtoare

Verific─â categoria noastr─â de jocuri de ├«mpu╚Öcare pentru a te bucura de titluri similare ╚Öi pentru a g─âsi jocuri populare ca Left 4 Dead. S-ar putea s─â-╚Ťi plac─â ╚Öi popularul joc FPS Io Deadshot.

Data Lans─ârii

Iunie 2024

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

02 iul. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate