Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Mine Blocks

Rating:
9,1
(161.418 voturi)
Dezvoltator:
Zanzlanz
Publicat:
decembrie 2021
Ultima actualizare:
ianuarie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)

Mine Blocks este un joc de fan 2D al Minecraftului, lansat inițial în format Flash. Acum poți juca din nou acest joc, deoarece a fost reconstruit în HTML5 și oferă actualizări regulate de la echipa de dezvoltare. Explorează, creează și construiește o lume după imaginatia ta în acest loc de joacă în lumea deschisă!

Cum se joacă

Mine Blocks are multe caracteristici comune cu Minecraft, inclusiv stilul vizual pixelat încântător. Dar jocul adaugă și idei complet noi. Există două moduri principale de joc în Mine Blocks, supraviețuire și creație. Recent, a fost adăugat și un nou mod de joc "minigame".

Supraviețuire

Colectează diverse materiale pentru a-ți construi adăpost, pentru a obține arme și hrană. Materialele se combină cu altele pentru a crea obiecte noi. De exemplu, folosește lemnul și piatra pentru a-ți confecționa un topor de lemn. Verifică rețetele de creație pe wiki-ul oficial pentru mai multe detalii. Adăpostul și armele sunt necesare pentru a lupta împotriva mafioților ostili, cum ar fi explodatori, păianjeni și zombi.

Creativitate

Modul creativ este un sandbox în care poți să te plimbi liber și să ai resurse nelimitate la dispoziție. Nu vei pierde viața și nu vei muri, iar prin apăsarea dublă a tastelor "W" sau "Space" poți zbura pe hartă, plasa blocuri, obiecte și monștri oriunde dorești. În acest mod, poți folosi imaginația pentru a construi structuri epice, orașe, lumi și orice altceva îți dorești.

Poți participa la vânătoarea de comori!

Începând cu actualizarea 1.31, poți îți poți alătura prietenilor în multiplayer online și să te alături vânătorii de comori pentru a găsi cele 10 obiecte în 8 minute, înainte ca altcineva să o facă!

Alte jocuri similare

Poți explora și alte jocuri similare pe site-ul nostru: Sandbox și Minecraft. Titluri similare includ Paper Minecraft, care este de asemenea un joc 2D Minecraft. Există, de asemenea, titluri mai concentrate pe acțiune, cum ar fi Voxiom și WorldZ, care sunt foarte populare.

Caracteristici

  • Modul supraviețuire și modul creativ
  • Joc online în vânătoarea de comori!
  • Salvează-ți nivelele și creațiile
  • Posibilități nelimitate pentru creație și design
  • Controale simple, similare cu Minecraftul original

Platformă

Mine Blocks a fost lansat inițial ca un joc Flash. Versiunea HTML5 este disponibilă din 2021 și poate fi jucată fără a fi nevoie de vreun plugin suplimentar!

Dezvoltator

Mine Blocks a fost creat de dezvoltatorul indie de jocuri și muzică Zanzlanz. Această mică companie de producție a creat câteva titluri fantastice, cum ar fi Snowman Slide, Deseeder și următoarele, Mine Blocks 2 și Mine Blocks 3, care au avut mare succes.

Ultima actualizare

04 ian. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate