Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Mine Blocks

Rating:
9,1
(172.219 voturi)
Dezvoltator:
Zanzlanz
Publicat:
decembrie 2021
Ultima actualizare:
ianuarie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Mine Blocks este un joc de fan 2D al Minecraftului, lansat ini╚Ťial ├«n format Flash. Acum po╚Ťi juca din nou acest joc, deoarece a fost reconstruit ├«n HTML5 ╚Öi ofer─â actualiz─âri regulate de la echipa de dezvoltare. Exploreaz─â, creeaz─â ╚Öi construie╚Öte o lume dup─â imaginatia ta ├«n acest loc de joac─â ├«n lumea deschis─â!

Cum se joac─â

Mine Blocks are multe caracteristici comune cu Minecraft, inclusiv stilul vizual pixelat ├«nc├ónt─âtor. Dar jocul adaug─â ╚Öi idei complet noi. Exist─â dou─â moduri principale de joc ├«n Mine Blocks, supravie╚Ťuire ╚Öi crea╚Ťie. Recent, a fost ad─âugat ╚Öi un nou mod de joc "minigame".

Supravie╚Ťuire

Colecteaz─â diverse materiale pentru a-╚Ťi construi ad─âpost, pentru a ob╚Ťine arme ╚Öi hran─â. Materialele se combin─â cu altele pentru a crea obiecte noi. De exemplu, folose╚Öte lemnul ╚Öi piatra pentru a-╚Ťi confec╚Ťiona un topor de lemn. Verific─â re╚Ťetele de crea╚Ťie pe wiki-ul oficial pentru mai multe detalii. Ad─âpostul ╚Öi armele sunt necesare pentru a lupta ├«mpotriva mafio╚Ťilor ostili, cum ar fi explodatori, p─âianjeni ╚Öi zombi.

Creativitate

Modul creativ este un sandbox ├«n care po╚Ťi s─â te plimbi liber ╚Öi s─â ai resurse nelimitate la dispozi╚Ťie. Nu vei pierde via╚Ťa ╚Öi nu vei muri, iar prin ap─âsarea dubl─â a tastelor "W" sau "Space" po╚Ťi zbura pe hart─â, plasa blocuri, obiecte ╚Öi mon╚Ötri oriunde dore╚Öti. ├Än acest mod, po╚Ťi folosi imagina╚Ťia pentru a construi structuri epice, ora╚Öe, lumi ╚Öi orice altceva ├«╚Ťi dore╚Öti.

Po╚Ťi participa la v├ón─âtoarea de comori!

├Äncep├ónd cu actualizarea 1.31, po╚Ťi ├«╚Ťi po╚Ťi al─âtura prietenilor ├«n multiplayer online ╚Öi s─â te al─âturi v├ón─âtorii de comori pentru a g─âsi cele 10 obiecte ├«n 8 minute, ├«nainte ca altcineva s─â o fac─â!

Alte jocuri similare

Po╚Ťi explora ╚Öi alte jocuri similare pe site-ul nostru: Sandbox ╚Öi Minecraft. Titluri similare includ Paper Minecraft, care este de asemenea un joc 2D Minecraft. Exist─â, de asemenea, titluri mai concentrate pe ac╚Ťiune, cum ar fi Voxiom ╚Öi WorldZ, care sunt foarte populare.

Caracteristici

  • Modul supravie╚Ťuire ╚Öi modul creativ
  • Joc online ├«n v├ón─âtoarea de comori!
  • Salveaz─â-╚Ťi nivelele ╚Öi crea╚Ťiile
  • Posibilit─â╚Ťi nelimitate pentru crea╚Ťie ╚Öi design
  • Controale simple, similare cu Minecraftul original

Platform─â

Mine Blocks a fost lansat ini╚Ťial ca un joc Flash. Versiunea HTML5 este disponibil─â din 2021 ╚Öi poate fi jucat─â f─âr─â a fi nevoie de vreun plugin suplimentar!

Dezvoltator

Mine Blocks a fost creat de dezvoltatorul indie de jocuri ╚Öi muzic─â Zanzlanz. Aceast─â mic─â companie de produc╚Ťie a creat c├óteva titluri fantastice, cum ar fi Snowman Slide, Deseeder ╚Öi urm─âtoarele, Mine Blocks 2 ╚Öi Mine Blocks 3, care au avut mare succes.

Ultima actualizare

04 ian. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate