Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Mine Blocks

Rating:
9,1
(143.083 voturi)
Dezvoltator:
Zanzlanz
Publicat:
decembrie 2021
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)

Mine Blocks este un joc fan 2D Minecraft, lansat inițial ca Flash. Acum jocul a fost reconstruit în HTML5 și poate fi jucat din nou. Explorează, meșterește și creează o lume a propriei imaginații în acest loc de joacă în lumea deschisă!

Moduri de joc

Mine Blocks are multe caracteristici în comun cu Minecraft, inclusiv stilul vizual pixelat cool. Jocul adaugă, de asemenea, idei cu totul noi. Există două moduri de joc principale în Mine Blocks, supraviețuire și creație.

Supraviețuire

Colectează diverse materiale pentru a crea adăposturi, arme și mijloace de subzistență. Materialele se combină cu altele pentru a crea obiecte noi. De exemplu, folosește lemnul și piatra pentru a confecționa un topor de lemn. Consultă rețetele de meșteșugărit de pe wiki-ul oficial pentru mai multe informații. Adăposturile și armele sunt necesare pentru a lupta cu dușmanii ostili, cum ar fi crii, păianjenii și zombii.

Creativitate

Modul creativ este un sandbox în care ești liber să te plimbi și ai la dispoziție resurse nelimitate. Nu vei pierde sănătate sau nu vei muri și poți zbura prin hartă apăsând de două ori pe "W" sau "Space" pentru a plasa blocuri, obiecte și mafioți oriunde dorești. În acest mod, poți folosi imaginația pentru a construi structuri epice, orașe, lumi și orice altceva.

Mai multe jocuri de acest fel

Poți răsfoi jocurile noastre Sandbox și Minecraft pentru mai multe. Titluri similare includ Paper Minecraft, care este un alt joc Minecraft 2D. Există, de asemenea, titluri mai centrate pe acțiune, cum ar fi Voxiom și WorldZ, care sunt foarte populare.

Caracteristici

  • Două moduri de joc - supraviețuire și creativitate
  • Salvează-ți nivelurile și creațiile
  • Posibilitate nelimitată de creație și design
  • Comenzi simple, asemănătoare cu Minecraft original

Platformă

Mine Blocks a fost lansat ca un joc Flash. Versiunea HTML5 este disponibilă din 2021 și poate fi jucată fără niciun plugin!

Dezvoltator

Mine Blocks este creat de dezvoltatorul indie de jocuri și muzică Zanzlanz. Această mică companie de producție a creat câteva titluri fantastice, cum ar fi Snowman Slide, Deseeder și popularul follow-up, Mine Blocks 2 și Mine Blocks 3.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate