Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Growmi

Rating:
8,6
(21.542 voturi)
Dezvoltator:
Carlos Pedroso
Publicat:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Growmi este un joc de puzzle platformer în care rezolvi puzzle-uri pentru a-ți recăpăta puterea. Personajul tău are un set limitat de mișcări care cresc în timp, pe măsură ce elimini mai multe zone ale jocului. Arată lumii cât de inteligent este Growmi al tău și termină jocul!

Cum se joacă

Mișcări limitate

Urmărește instrucțiunile jocului pentru a învăța elementele de bază de la început. Personajul tău este o creatură gelatinoasă (slime) care se poate mișca doar de un număr limitat de ori atunci când nu este la sol. Acest lucru face ca anumite mișcări să fie mai dificile și va trebui să planifici din timp pentru a-ți da seama cum să îndeplinești fiecare sarcină.

Învață cum să joci ca Growmi

Odată ce ai depășit dificultatea inițială de a gândi ca un Growmi, jocul devine mai ușor. Dacă te blochezi, poți folosi butonul de indicii din colțul din dreapta-jos pentru a-ți arăta cum să finalizezi corect provocarea. Odată ce vezi cum funcționează, abilitățile tale cu siguranță vor îmbunătăți.

Remediază-ți greșelile

Fiecare zonă nouă are o provocare unică pentru a te ține în priză, ceea ce face jocul captivant. Uneori, s-ar putea să fii nevoit să repornești provocarea făcând clic pe R sau să anulezi o mișcare anterioară cu U. Asta pentru că unele acțiuni nu pot fi reparate fără a face un pas înapoi!

Progresează prin joc pentru a debloca mai multe abilități și pentru a crește dimensiunea Growmi-ului tău!

Mai multe puzzle-uri de rezolvat

Dacă îți place o provocare stimulantă pentru minte, poți încerca și celelalte jocuri puzzle de pe platformă. Cups Water Sort Puzzle este o altă provocare complicată, dar super amuzantă, iar Rope Color Sort 3D prezintă puzzle-uri similare de rezolvat.

Caracteristici

  • Provocări inteligente care îți pun mintea la treabă
  • Diferite puzzle-uri unice de-a lungul jocului
  • Estetică pixel-art drăguță și colorată
  • Deveniți un Growmi mai bun pe măsură ce progresezi

Data lansării

Martie 2023

Dezvoltator

Growmi a fost dezvoltat de Carlos Pedroso.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate