Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Gun Mayhem 2

Rating:
8,5
(78.121 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Gun Mayhem 2 este un joc plin de acțiune și împușcături pe platformă 2D. Luptă în bătălii haotice pline de arme și explozibili. Există diverse moduri de joc de explorat și de progresat în joc.

Cum să joci

Personalizează-ți personajul

Poți personaliza personajul cu o gamă de înfățișări. Schimbă-le culoarea, părul facial și ținuta generală pentru a arăta ca cel mai tare împușcător din arenă. Mai important, poți selecta un perk unic pe care să-l iei în joc și care îți va oferi un avantaj.

Trimite-ți adversarii în zbor

Obiectivul jocului este similar cu jocurile precum Super Smash Flash. Aruncă-ți adversarii de pe platformă și asigură-te că nu pot sări înapoi. Când tu sau adversarul tău cădeți de pe platformă, pierdeți o viață. Poți colecta diverse arme din cutii și alte power-up-uri care apar pe hartă.

Alege modul de joc

Poți juca în modul campanie și debloca o serie de niveluri unice, sau poți crea un joc personalizat cu propriile criterii și o mulțime de hărți unice. În jocurile personalizate, poți juca cu până la 3 prieteni tăi local, cu diverse setări pentru a face totul distractiv.

Acceptă provocări suplimentare

Există, de asemenea, un mod de provocări prin care-ți poți îmbunătăți abilitățile de folosire a armei și poți obține o evaluare cu stele pentru performanța ta. Intră în bătălii haotice în acest joc clasic, aducând mai mult haos ca niciodată! Dacă dorești mai puțină mayhem, verifică jocul original Gun Mayhem.

Caracteristici

  • O varietate de arme și accesorii diferite
  • Personaje personalizabile cu avantaje unice
  • Mod provocare pentru a-ți testa abilitățile de tras
  • Joc singleplayer sau cu până la 3 persoane în mod local

Data lansării

August 2012

Dezvoltator

Kevin Gu a dezvoltat Gun Mayhem 2.

Platformă

  • Browser web

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate