Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Gun Mayhem 2

Rating:
8,5
(81.848 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Gun Mayhem 2 este un joc plin de ac╚Ťiune ╚Öi ├«mpu╚Öc─âturi pe platform─â 2D. Lupt─â ├«n b─ât─âlii haotice pline de arme ╚Öi explozibili. Exist─â diverse moduri de joc de explorat ╚Öi de progresat ├«n joc.

Cum s─â joci

Personalizeaz─â-╚Ťi personajul

Po╚Ťi personaliza personajul cu o gam─â de ├«nf─â╚Ťi╚Ö─âri. Schimb─â-le culoarea, p─ârul facial ╚Öi ╚Ťinuta general─â pentru a ar─âta ca cel mai tare ├«mpu╚Öc─âtor din aren─â. Mai important, po╚Ťi selecta un perk unic pe care s─â-l iei ├«n joc ╚Öi care ├«╚Ťi va oferi un avantaj.

Trimite-╚Ťi adversarii ├«n zbor

Obiectivul jocului este similar cu jocurile precum Super Smash Flash. Arunc─â-╚Ťi adversarii de pe platform─â ╚Öi asigur─â-te c─â nu pot s─âri ├«napoi. C├ónd tu sau adversarul t─âu c─âde╚Ťi de pe platform─â, pierde╚Ťi o via╚Ť─â. Po╚Ťi colecta diverse arme din cutii ╚Öi alte power-up-uri care apar pe hart─â.

Alege modul de joc

Po╚Ťi juca ├«n modul campanie ╚Öi debloca o serie de niveluri unice, sau po╚Ťi crea un joc personalizat cu propriile criterii ╚Öi o mul╚Ťime de h─âr╚Ťi unice. ├Än jocurile personalizate, po╚Ťi juca cu p├ón─â la 3 prieteni t─âi local, cu diverse set─âri pentru a face totul distractiv.

Accept─â provoc─âri suplimentare

Exist─â, de asemenea, un mod de provoc─âri prin care-╚Ťi po╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilit─â╚Ťile de folosire a armei ╚Öi po╚Ťi ob╚Ťine o evaluare cu stele pentru performan╚Ťa ta. Intr─â ├«n b─ât─âlii haotice ├«n acest joc clasic, aduc├ónd mai mult haos ca niciodat─â! Dac─â dore╚Öti mai pu╚Ťin─â mayhem, verific─â jocul original Gun Mayhem.

Caracteristici

  • O varietate de arme ╚Öi accesorii diferite
  • Personaje personalizabile cu avantaje unice
  • Mod provocare pentru a-╚Ťi testa abilit─â╚Ťile de tras
  • Joc singleplayer sau cu p├ón─â la 3 persoane ├«n mod local

Data lans─ârii

August 2012

Dezvoltator

Kevin Gu a dezvoltat Gun Mayhem 2.

Platform─â

  • Browser web

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceast─â Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate